Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek az életben, ha...

Mihez kezdjek az életben, ha úgy érzem szinte semmit nem kell tennem, mert összhangban vagyok a belső lényemmel?

Figyelt kérdés

Eléggé ellentmondásosan tettem fel a kérdést, mivel ha valaki összhangba kerül a belső lényével, akkor egyben útmutatást is kap, de én elértem egy olyan állapotot, hogy 18 évesen úgy érzem szinte semmit nem kell tennem, mert a vágyaim gondolati szinten átéltem és legalább annyira élveztem őket, mintha valósak lettek volna.

Szóval ha arra gondolok, hogy mire van szükségem vagy, hogy mik a céljaim, ugyan előbukkannak dolgok, de abban a pillanatban érzem, hogy ezeknek nem feltétlenül kell manifesztálódniuk a valóságomban. Szóval olyan, mintha felesleges volna élnem, akár csatlakozhatnék a kollektív örvénybe...

2012. júl. 12. 16:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért de végeztél agykontroll tanfolyamot?
2012. aug. 24. 19:32
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem
2012. aug. 24. 19:47
 23/27 anonim ***** válasza:
hogy ennél is hülyébb legyen? :D
2012. aug. 24. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:

jó, csak eszembe jutott:)

amúgy nekem az a véleményem, hogy ez még nem jelenti a lelki béke teljességét. Ha valaki teljes összhangban van önmagával, akkor mély boldogság tölti el. De az is lehet, hogy már megvilágosodtál,de nem tudod kezelni a helyzetet... Igazából nem tudnám megállapítani, hogy hol tartasz...

De van egy olyan érzésem, hogy olvastad már Eckharttól a Most hatalma c. könyvet. :D

2012. aug. 24. 23:10
 25/27 anonim ***** válasza:

Olyan vagy, mint a feleségem, ő volt ilyen, mint amilyen kb. most te vagy,

de - jó ha tudod -

ebbe a létörvénybe, amiben vagyunk és amit mi élünk

neked is alá kell szállnod.

-Miért?

-Mert ez a törvény és ez az akarat?

-Kié?

-Hát a Természeté.

2013. ápr. 14. 23:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Jo kerdes, okos feltevo,erdekes gondolatok.

A vilag mentalis, ezert lehet gondolatban atelni es nem kell fizikailag kielni. Hatalmas kepzeloerore utal. Imagine !

Valahogy tudom, erzem, mirol van szo,ismerem a hasonlo lelkiallapotot.

Equanimity = egykedvu kozombos belso nyugalom amikor a merleg nyelve nem mozdul ki se jobbra, se balra.

Nincs ertelme a harcnak se a jo, se a rossz oldalan, mert a Valosag valahol tul van ezeken.

Megirhatnad hol tartasz most, mi van veled ?

2013. máj. 9. 00:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Eltelt néhány év, nem tudom, most hogy érzed magad, de most találtam meg a kérdésed,véleményt akarok kinyílvánítani.

Elég kezdetleges a világ és önképem, de arra gondolok: előző életeidben annyit fejlődtél, küzdöttél,valósítottál meg bármit, hogy eldönthetted mit választasz: tökéletesíted magad tovább, vagy ki élvezed azt a szintet amit már elértél és amiben most is élsz (hülyeségnek tűnik, de talán a halál utáni állapotban,az újrakezdés előtt [tudom elképzelni] a döntésmeghozatalt)

Szinte biztos vagyok benne,a barátommal is ilyesmi történhetett, szerintem ő azt választotta hogy megmarad a szintjén és segít másoknak a fejlődésben erre én vagyok az élő példa..

Hopcsiricsácsá :D

2015. okt. 14. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!