Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Motoros a hídon?

Motoros a hídon?

Figyelt kérdés

Gyakran motorozok éjszakánként a határban, mindig megállok egy fél órára a hídnál. Egyik utam során arra lettem figyelmes, hogy a hídon keresztben parkolt egy motor, mellette egy férfi állt lehajtott fejjel. A reakcióm az lett volna, hogy megállok , köszönök, és váltok vele néhány szót. Most azonban nem így tettem. Amikor elég közel értem hozzá, felemelte a fejét, és rám nézett. Az arca emlékeztetett az enyémre (több anyajegyem is van, és neki is ugyanolyanok voltak. Eztán intett nekem. Pont úgy intett, ahogy én szoktam, felemelte a bal karját, és egy békejelet mutatott. Elfordította a fejét, és a vízre nézett. Egy pillanatra én is odafordultam, és mire újra felé fordíthattam volna a fejem, már csak a hűlt helyét láttam. Megálltam a híd közepén, és perceken keresztül csak néztem magam elé. Végül leállítottam a motort, és a korláthoz mentem. Újra a vízre tekintettem, de nem láttam semmit, csak a hold tükörképét a víz felszínén. Nem szoktam hallucinálni, nem ittam semmit, de rá sem gyújtottam az eset előtt. Nem álmodtam, mert több ismerősöm is állította, hogy azon az éjjelen láttak lekanyarodni a hídhoz vezető mellékútra.

Ha valaki meg tudná magyarázni, mit is láttam valójában, hálás lennék.

2014. nov. 4. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Mivel hasonlított rád továbbá a tevékenysége is, én arra gondolok hogy véletlen átkerült a mi dimenziókra. Tudod ezek a párhuzamos dimenziók szinte egymás mellett vannak akár az egyik a másiktól fél centire, egyszerűen azért nem vagyunk képesek érzékelni mert ennyire lettünk kitalálva.
2014. nov. 4. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

"... nem ittam semmit..."

Nem is szúrtál, vagy szippantottál?

2014. nov. 5. 05:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Némi érdekesség a "hasonmásokról".

2014. nov. 5. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. nov. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!