Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha álmomban...

1sajtburger kérdése:

Mit jelenthet, ha álmomban meg akar ölni egy motoros?

Figyelt kérdés
Álmomban a volt sulimtól nem messze lévő boltnál mentünk többször is a mostani évfolyamtársaimmal...mindig megjelent a lépcsőn egy ember motoros ruhába bukósisakba (zöld és fekete szerkó) és akinek belenézett a szemébe annak suttogott valamit és meg akarta ölni...én 2x sétáltam el mellette és hiába üvöltöztek a többiek meg menekültek be a boltba nekem mindig későn esett le ,hogy ki elől menekülünk..de érdekes volt mert nem akart nekünk/nekem rontani ,hanem olyan..nem is tudom..lassú volt suttogva beszélt és soha nem indult meg utánunk. A fura az volt az egészbe ,hogy egyrészt csak mi féltünk tőle másrészt meg nem is láttuk a szemét mert sötétített sisak volt...még is olyan ijesztő az egész..mit jelenthet? ötletek? és nem néztem semmi olyan filmet amibe motoros lenne. tehát még az sem..nem történt semmi amiért gondolkodhattam volna motorosokon.
2012. aug. 17. 11:35
 1/1 anonim válasza:
Szia! Az a helyzet, hogy nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz, csak olvasgatni szoktam itt. Viszont meglepődtem a kérdéseden, mert engem a valóságban elütött egy motor lassan 1 éve... Súlyosan megsérültem, de túléltem. Utána sokszor álmodtam újra az egészet,különböző variációkban, mondhatom, nem volt kellemes. Lehet, hogy te előre álmodod meg a veszélyt? Én a te helyedben óvatosabban közlekednék, és ha te magad is motorozol, azzal is vigyáznék. De az is lehet, hogy történt a környezetedben egy baleset, ami valahogy kapcsolódik a motorokhoz. Nem tudom. Vagy talán a hírekben hallottál valamit, egy motoros balesetről, ami így megmaradt benned? Mindenesetre vigyázz a közlekedésben, hátha ez egy figyelmeztető jel a számodra. Így visszagondolva amúgy az én balesetem is elkerülhető lett volna, ha a megérzéseimre hallgatok.
2012. aug. 17. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!