Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért felsőbbrendű?

Miért felsőbbrendű?

Figyelt kérdés
Ha ufo téma előkerül, általában mindig egy felsőbbrendű lényeknek képzelik el a bennük hívő emberek. Okosabbak, előrébb tartanak mindig mint mi föld lakók. Miért?
2014. nov. 3. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8 voltam. A válaszom semmit nem minősít abban az értelemben ahogy gondolod. Ugyanis én baromi régóta tudom, hogy ez csak egy hoax, amit a lusta emberek bevesznek. Köszönöm Ozmium42-nek a linket, #9 te meg gondolkodj el, kit mi alapján ítélsz meg.
2014. nov. 4. 22:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Felsőbbrendűek?

Vitatom!

Ha lennének is, nagyobb technikai tudással rendelkeznének nálunk, ez következik abból hogy ide jöttek.

Viszont nem okosabbak nálunk, ugyanis az analfabéta betörő is tudja, ha nem akar "éjszakai műszakján" lebukni, nem kapcsolja fel zseblámpáját!

Az "észlelt" UFO-k többsége "rejtőzködve", ámde öncélú díszkivilágítással közlekedik Födünk egén! Az ezek után már majdnem mellékesnek mondható, hogy olyan sebességgel, ami mellett tisztességes repülő tárgynak felizzania kell.

Mindezek figyelembe vételével, ha elismerném felsőbbrendűségüket, annak kéne tekintenem a nyolc elemis varrónőt, mert olyat tud, amit én nem.

2014. nov. 5. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!