Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért felsőbbrendű?

Miért felsőbbrendű?

Figyelt kérdés
Ha ufo téma előkerül, általában mindig egy felsőbbrendű lényeknek képzelik el a bennük hívő emberek. Okosabbak, előrébb tartanak mindig mint mi föld lakók. Miért?
2014. nov. 3. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyon egyszerű okból. A földi emberek még a szomszédos égitestre is nehézkesen juthatnak el. Ha egy másik faj képes a Földre eljutni sok fényévnyi távolgágból, az biztos, hogy fejlettebb, mint az emberek.
2014. nov. 3. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Előttem leírták. Ha olyan fejlettek lennének mint mi, vagy butábbak, el tudnának ide jönni? Azért, mert mi még ott tartunk, hogy ők nem is léteznek!
2014. nov. 3. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert nekik mar iphone 300 asjuk van, itt meg csak most adtak ki a 6- ost ez szerintem eleg magyarazat :-)
2014. nov. 3. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Az UFÓk az agyuk 97%-át hasznájják !! Te meg csak 2%-ot, hogyne lenne felsőbrendű?
2014. nov. 3. 22:50
 5/12 L Diablo ***** válasza:

" Az UFÓk az agyuk 97%-át hasznájják !! Te meg csak

2%-ot, hogyne lenne felsőbrendű?"

Mindenki majdhogynem kihasználja az agya teljesét, kivéve az UFO-kat,mivel azok "azonosítatlan repülő tárgyak". De lehet,hogy te,csak annyit használsz :D:D

A kérdésre válaszolva, az idegeneket azért hisszük "felsőbbrendűnek", mert ahhoz, hogy idáig jussanak technológiailak előrébb kell, hogy tartsanak nálunk, és okosabban kell, hogy legyenek nálunk, mivel mi a jelenlegi technológiánkkal eléggé le vagyunk maradva, mármint hozzájuk képest, legalábbis ezt kéne feltételezni, ha feltételezném.

2014. nov. 3. 23:18
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Az agyunk 8-10%-át használjuk ki - ki mennyinek érzi -, ezt nagyon sokan mondták, köztük Einstein is! Letagadni nem lehet, de azzal szoktak érvelni, hogy: "Óóó, hát csak viccótak!!!". Az idegenek mindegy mennyit használnak, de sokkal többet tudnak, az biztos!
2014. nov. 4. 03:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Kisebbségi érzés kérdése.

Én nem felsőbbrendűeknek, hanem nagyobb tudásúaknak, technikailag fejlettebbeknek nevezném.

Nem többek, mint mi, csak nagyobbtudásúak, több ismerettel rendelkeznek.

2014. nov. 4. 09:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Einstein soha nem mondta, hogy 8-10%-ot használunk. Mért is mondta volna, nem agykutató volt, hanem fizkus.
2014. nov. 4. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Én most nem fogok utána kutatni, mikor mondta Einstein, de határozottan azt állítani, hogy ilyet nem mondott, minősíti a viágnézetedet és a felfogásodat is!

Azt hogy ki a felsőbbrendű, nem nehéz eldönteni, ha közös a deffiníció. Ha minden élőlény ugyanolyan "rendű", akkor a papucsállatkák is beletartoznak. Ha tudom, hogy ők milyen "rendbe" tartoznak, az is mérhatatlenül több tudást feltételez, mint amennyit egyáltalán tudunk róluk, abban a megvilágításban, hogy "nagy valószínűséggel léteznek"!

2014. nov. 4. 16:38
 10/12 Ozmium42 ***** válasza:
2014. nov. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!