Miért van az hogy egy csomó cuccaim otthon nyomtalanul eltűnntek? (bőv. Lennt)
Szerintem valaki elvette és tuti nem halott.
Legalább megkerül?
Nem nem lettek meg de nem adom fel a keresésüket ...
Amúgy köszönöm a gyors válaszokat ..:)))
Én a helyedben elsőnek gyanakodnék egy családtagra, esetleg egy kleptomán ismerősre, aki sűrűn jár arra.
Aztán előfordulhat egy-egy "hívatlan" jövevény is.
Meg esetleg kóros szétszórtság, én is időnként hajlamos vagyok a legelképesztőbb helyekre elpakolni dolgokat. Az eddigi rekord a szekrény tetején egy dobozba. Mai napig nem tudom, miért :D
Jaj ezen jót nevettem..:DDDD
Amúgy először a testvéremre gyanakodtam meg is kérdeztem tőle hogy nem látta-e azt mondta hogy nem ... de nem hittem neki ezért kipakoltam az összes cuccát hátha azért mégis oda dugta az egyik cuccomat de tényleg nem volt nála... Lehet hogy tényleg a kóros szétszortság miatt nincsenek meg a dolgaim mert múltkor is a tiszta össze"csavart" zoknimba dugtam el a lakáskulcsomat addig míg meg nem jönnek meg anyuék és aztán rá 5 percre teljesen kiesett hogy hova rakhattam el pedig megfogadtam hogy emlékezni fogok rá de mégis elfelejtettem aztán kb. 1 hónap után találtam meg annyira boldog voltam ...:ddd de szerencsére anyu ki tudta nyitni az ajtót mert nála is volt kulcs ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!