Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy csomó a mellemben....

Van egy csomó a mellemben. Hogy vizsgáltassam meg magam, hogy ezt ne tudják meg otthon?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy küldenek valami levelet az eredményről?Mert az nem lenne jó. Egyébként 20 éves vagyok, és a szüleimmel élek. Azért nem akarom, hogy megtudják otthon, mert apukám rákos és a család többi tagja teljesen ki van borulva emiatt. Ha anyukám ezt megtudná, idegösszeroppanást is kapna. Úgyhogy nehéz helyzet ez. Vagy mi a véleményetek, tudtok ajánlani valamit?
2011. máj. 12. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a kórházban, ahová mennél, még a vizsgálat előtt
2011. máj. 12. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

háát, én is szoktam a mellemben csomót érezni, de nem is mindig ugyanott.

Egyszer megvizsgálta orvos,kézzel, és nem mondott semmit, ezek szerint nem is volt ott csomó. Remélem neked sincs.

Szerintem nem küldenek levelet, hanem majd az orvoshoz kell menni , és ő adja oda az eredményt. Legalábbis méhnyakrák szűrésnél igy van.

2011. máj. 12. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
nőgyógyászhoz menj! és szerintem nem küldenek levelet, kérdezz rá!
2011. máj. 12. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg valahogy maszekohoz menni ha anyagi oldala engedi.

Ők korrektebbek..

2011. máj. 12. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Kórházba elmész és az orvosi titoktartás miatt még azt sem mondhatják meg melyik osztályon voltál! SENKINEK SE!!!! Csak ne felejtsd el kikötni nekik. Szűrővizsgálazok dettó.
2011. máj. 12. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!

én igaz, már 28 voltam tavaly de én teljesen egyedül intéztem a fogamzásgátló iratását a kórházban. Benne volt egy mell uh és egy tapintásos vizsgálat is, mert nagyon mirigyesek a melleim, de szerencsére semmi probléma.

Csak azt akarom ebből kihozni, hogy a kórház nem küld smmiféle értesítést háznoz. Neked kell érdeklődnöd. Simán kimégy a kórházba, információnál bejelentkezel a Taj kártyáddal, és közlöd a nőgyógyásszal, hogy ez van, vizsgáljon meg. Valószínű, hogy uh-ra is elküld.

A magándoki meg felhív, ha probléma van. (legalábbis nálunk, mert azt is próbáltam már) Viszont ott meg fizetni kell, nálunk 6500 Ft egy vizsgálat.

2011. máj. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!