Ha van otthon egy csomó felesleges kacatom hol érdemes meghirdetni? Vatera vagy teszvesz?
Figyelt kérdés
Felgyűlt itthon egy csomó korántsem értéktelen „kacat” amit bolhapiac jelleggel el akarnék adni. (pl. Heavy tools hátizsák nekem már kacat, másnak érték lehet)
Tudom, a vatera és teszvesz ugyanazon cég üzemeltetésében áll, így voltaképp egy helyre teszem fel, de mégis más állítólag a két oldal látogatóinak összetétele.
Hová töltsem ezeket fel?
Az igyenes oldalakat zsibvasar toplicit expressz hagyjuk. Együtt se érnek egy lyukas garast se.
2012. okt. 21. 14:51
1/4 anonim válasza:
Én vaterázni szoktam, de ha ott felteszed, belehet állítani hogy a teszveszen IS fent legyen.
2/4 anonim válasza:
Sokaknak vannak fenntartásai ezzel az oldallal. Aki nem regisztrált ott, annak túl maceráns.
Szerintem próbáld meg, és az apródon is!
3/4 anonim válasza:
a vatrán ha vmit eladsz fizetned kell érte ha jól tudom... úgyh inkább teszvesz, apród, jófogás és társaik
4/4 anonim válasza:
aprod.hu
nekem is ott van fent egy rakat cuccom, és sokan jelentkeznek is érte :)
vagy jofogas.hu is jó nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!