Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mit jelethet?

Artur2040 kérdése:

Ez mit jelethet?

Figyelt kérdés

Azt almodtam hogy egy noi ismerosom (kb koszono viszonyban vagyunk csak!) Facebookon irt nekem hogy lenne egy ismerose akinek nagyon bejovok es szeretne velem lenni! Persze 35ev koruli azaz 15evvel idosebb nalam es hogy fizetne is a szexert csak heti 3-4alkalommal elegitsem ki!!!

Hogy lehet ilyent almodni????? Mit jelenthet??? 21/f

2014. okt. 30. 00:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt, hogy szexelnél és ráadásul szívesen kipróbálnád egy idősebb nővel?
2014. okt. 30. 00:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Lehetseges hogy igazad van!

Nincs baratnom egy ideje de otthon nemvolt baj soha ha szexet akartam altalaban mindig volt ra valaki, viszont 6hete kint dolgozom svedorszagban igy azert mar hianyzik kicsit! (Idosebb novel mar kiprobaltam) de miert pont olyan irt nekem akit csak kb latasbol ismerek??? O hogy jon ide?

2014. okt. 30. 00:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bejön neked, és az álmodban tudat alatt előjött, hogy megd*gnád. (Bocs a kifejezésért.)
2014. okt. 30. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Megvenné szexedet?

Jelentése: hímprostinak néz/tart.

2014. okt. 31. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!