Mit jelethet ez a visszatérő álmom? 12F
Figyelt kérdés
Egy gyárban vagyok,minden tele fogaskerekekkel,de tudom,hogy valami nem működik,és ekkor felébredek.Ébredéskor szörnyen zavart vagyok,konkrétan 3 perc,amég magamhoz térek.
Segítsetek!
2013. nov. 15. 07:05
1/3 II.Dartheon válasza:
Lehet ez a gyári fogaskerék dolog az, hogy az életedben valami nem stimel, vagy úgy érzed belül, hogy nem jó egy dolog ,vagy máshogy működi, mint ahogyan kéne...
Szerinted van ilyen dolog körülötted? Lehet suli, szülők, haverok, az élet, állatok stb... annyi minden lehet.. persze ezt neked kell tudnod :)
Amúgy mióta van ez az álmod kb?
Nekem is vannak visszatérők amúgy, de azok kicsit másak, ha gondolod én is leírom
2/3 Peti7 válasza:
Próbáld meg megkeresni hogy melyik fogaskerék az,nézd meg van e valami jellegzetessége a többihez képest,és nézd meg hogy mit működtet.Próbáld meg karbantartani a gyáradat,lehet hogy ez az elméd önjavító programja.
3/3 zakos válasza:
Hihetetlen, hogy az emberek minden álombéli tárgyat valaminek a szimbólumának gondolnak. Elárulom, hogy abszolút nem így működnek az álmok, de tessék csak olvasgatni az Álmoskönyvet. Meg lehet fejteni az álmokat, hiszen az a tudatalattid kivetülése, de ne keverjük már a szépirodalommal. Az álmodat csak te magadnak tudod megfejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!