Azt álomodatm, hogy négyes ikreim születtek, vajon mit jelethet ez?
Szerintem az alom ertelmezese föleg szemelyes, attol függ, mihez mit kapcsolsz magadban, legbelül.
Az ertelmezesnel iranyado, hogy mit ereztel, hogy elted meg, es nem a tartalma (hogy gyertyarol vagy elefantrol almodtal).
Ebböl a 2 sorbol, szerintem csak azt jelenti, hogy valamiert felsz attol, hogy egyszerre 1-nel több gyereked születik. Esetleg titkon szeretned, ezert atfutott rajtad a gondolat lefekves elött is, emiatt almodtal rola.
A "joslo" tartalmu almok nagyon-nagyon ritkak allitolag, es ha meg is valosul, akkor is gyakran befolyasolja az illetö hite erröl...
Nekem egyebkent egyik emlekezetse gyerekkori almom, hogy 3 gyerekem van, a nagyobb fiu egy arab ferfitöl, majd egypetejü ikrek (talan fiuk?) egy kinaitol, de egyedül nevelem öket. Eddig egy 2 eves lanyom van, a ferjem osztrak. Es erdekes, hogy regebben lett volna egy irani es egy kinai fiu "udvarlom" is, es nekem is szimpik voltak, de nem mentem bele a kapcsolatba.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!