Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gondoskodó...

Mi a véleményetek a gondoskodó Istenről?

Figyelt kérdés
Igaz már kiirtam ezt a kérdést a "vallás" kategóriába.Jobbnak láttam ha idei is kiirom mert itt az emberek nagy része mer ellent mondani annak hogy Isten létezik e.Na most a kérdés lényege: [link] ha elolvassátok a cikket rájöttök hogy mi a lényege a kérdésemnek.Sok olyan dolgot láttam,hallotam ami ellent mond annak hogy létezik gondoskodó Isten.Én hiszek egy teremtő erőben ami mindent megteremtett.Na a kérdésem ki hogy áll a gondoskodó Isten témához.Hisztek benne?Ha nem/igen miért?+Ne jöjjön senki azzal hogy a fájdalmak majd begyógyulnak amikor mindenki elnyeri az örök békát.

2014. okt. 21. 17:05
1 2
 11/13 Legoman ***** válasza:

Nem trollkodok, én komolyan gondoltam ezt. Viszont én nem vagyok vallásos, hitem van, de nincs vallásom. Nem vagyok megkeresztelkedve, nem járok templomba, a bibilának csak a címét olvastam el és mégis tudok ilyen dolgokat. Miért pont, olyan apához született, aki megerőszakolja, miért haltak meg annyian és stb. Ennek az általában a karma. A karma egy, olyan dolog, amit továbbviszel a következő életedbe. Ha előző életedben jó voltál, akkor a következőben jó sorsod lesz, de ha a jó sorsú életedben kapzsi voltál és goromba, senkivel nem törődtél, mindenkit magára hagytál, mert neked jó sorsod van, akkor ez megfog változni. Valószínűleg, azt a lányt abban az életében elkapta a karmája, amire ő születése előtt még nem számított. Lehet, hogy ő előző életében sok hasonló dolgot tett és evégett.

De, hogy valaki miért ide akart leszületni, miért ezt a véget akarta. Azt csak ő maga tudja.

Az embernek csak teste vész el, a lelki továbbvándorol. Valószínűleg, akik meghaltak a holocaustban, ők a következő életükben már nagyon jó sorsot élnek, hisz elszenvedték, azt, ami az emberiség fejlődését szolgálják. A lélek tudta mi fog következni és mindig tudja, nem véletlenül létezik, olyan az emberben, hogy megérzés, jósálmok stb.

2014. okt. 22. 15:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Con troll, tökéletesen megértelek és én is ezen az állásponton vagyok..persze az anya egy olyan férjet választott akivel együtt van x évig majd a 3 és 5éves gyereke szörnyet hal a férjével együtt ő meg még jó sokáig szenved..ja biztos."gép forog alkotó pihen" valami ilyesmit tudok én is elfogadni.Számomra az hogy egy olyan erő ami megteremtett mindent ez szinte megingathatatlan de az hogy törődik velünk...na az már egy más kérdés.
2014. okt. 22. 16:52
 13/13 világvége1 ***** válasza:
Jók nem halnak meg így.
2020. jún. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!