Mi a véleményetek a gondoskodó Istenről?
Nem trollkodok, én komolyan gondoltam ezt. Viszont én nem vagyok vallásos, hitem van, de nincs vallásom. Nem vagyok megkeresztelkedve, nem járok templomba, a bibilának csak a címét olvastam el és mégis tudok ilyen dolgokat. Miért pont, olyan apához született, aki megerőszakolja, miért haltak meg annyian és stb. Ennek az általában a karma. A karma egy, olyan dolog, amit továbbviszel a következő életedbe. Ha előző életedben jó voltál, akkor a következőben jó sorsod lesz, de ha a jó sorsú életedben kapzsi voltál és goromba, senkivel nem törődtél, mindenkit magára hagytál, mert neked jó sorsod van, akkor ez megfog változni. Valószínűleg, azt a lányt abban az életében elkapta a karmája, amire ő születése előtt még nem számított. Lehet, hogy ő előző életében sok hasonló dolgot tett és evégett.
De, hogy valaki miért ide akart leszületni, miért ezt a véget akarta. Azt csak ő maga tudja.
Az embernek csak teste vész el, a lelki továbbvándorol. Valószínűleg, akik meghaltak a holocaustban, ők a következő életükben már nagyon jó sorsot élnek, hisz elszenvedték, azt, ami az emberiség fejlődését szolgálják. A lélek tudta mi fog következni és mindig tudja, nem véletlenül létezik, olyan az emberben, hogy megérzés, jósálmok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!