Ezek a kis nyomik nem szkeptikusok, csak simán trollok. A szkeptikusok ennél intelligensebb megnyilvánulású emberek akik egyszerűen a tudományban bíznak. Nem az az életükben az öröm, hogy az itteni ezo rovatba írogatnak, lesajnálgatnak, meg húdejótröhögöknek másokon. Az ilyesmi kisstílű, szánalmas szórakozás, úgyhogy maradjunk csak a troll megnevezésnél. Biztos lehetsz benne, hogy mondjuk egy Vágó István, aki egy ismertebb szkeptikus nem alacsonyodna közéjük.
2014. okt. 15. 17:08
12/20 anonim válasza:
"meg húdejótröhögöknek másokon. Az ilyesmi kisstílű, szánalmas szórakozás,"
100%-ig igazad van!
2014. okt. 15. 18:15
13/20 hidra12 válasza:
Mi trollkodunk?
Segitünk annak aki könnyen befolyásolhatok:)
Egymás ......... A ezosok.
90% kitalált 10%nem tudja mit tud és mit lát.
Kedves ezosok nem mivagyunk a trollok csak ti vagytok akik nem foglyák be a józan észt.
Réggeben ezos vagyok megértem a helyzeteket ezért segitenék.
De ti nem is tudjátok mi az ezotéria ezosok.
Aztán elismerem hogy ezosoknak hogy igazuk van ha élőböl tapasztalok, erre 0% az esély
2014. okt. 15. 18:40
14/20 anonim válasza:
Mert több mint jó móka :)
Senkit nem akarnak felvilágosítani, csak trollkodnak, ahogy a kérdésedben is leírtad.
Alkalomadtán még én is szoktam, ha nagyon unatkozom :D
2015. jan. 26. 01:16
15/20 anonim válasza:
"Mert több mint jó móka :)"
Akinek ez jó móka, az vagy gyerek, vagy beteg lelkű felnőtt. Komoly tudománypárti (és egészséges) felnőtt emberek nem szórakoznak ilyesmivel. Másokon gúnyolódni alacsonyrendű megnyilvánulás. (És ezen most nem megsértődni kell, hanem változtatni!)
2015. jan. 26. 09:57
16/20 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a paplan..:D
"Komoly, egészséges" felnőtteknek sincs tiltva a viccelődés :)
2015. jan. 26. 14:22
17/20 anonim válasza:
Természetesen nincs tiltva. Csak nem mindegy, mivel és hogyan viccelődik az ember. Na meg nem feltétlenül minden helyes, ami nincs tiltva. De látom, megint jól le lettem pontozva, úgyhogy írok egy 100%-ot érő választ: nagyon helyes a gúnyolódás, szép emberi cselekedet, csináljuk mindannyian! (Remélem, erre nyomják majd a sok zöldet.) :D
2015. jan. 26. 20:06
18/20 anonim válasza:
A hisztit nem is értékelik túl nagyra, de ha ehelyett inkább kiálltál volna a véleményed mellett, még tőlem is ment volna egy zöld ujjacska, már ha ennyire erre hajtasz :D
2015. jan. 27. 14:45
19/20 anonim válasza:
Azt hittem, egyértelmű volt az irónia abban, amikor írtam, hogy a gúnyolódás mégis szép dolog, kérem a zöld kezeket! Ezekszerint nem mindenkinek. :D A véleményemet (az igazit) meg továbbra is tartom, nyomsz, amit nyomsz, nem nyom semmit a latba. :D
2015. jan. 28. 04:35
20/20 anonim válasza:
Bocsánat, én is beleestem a gúnyolódás hibájába ezzel az ironizálással. Csak hát néha olyan nehéz veletek... (Meg velem is.) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!