Az ezotéria hogyan segíti a személyiség fejlődését?
Van esetleg könyv, ahol ez ki van bővebben fejtve? Miért hisztek/hisznek az emberek az ezotériában? Manapság mi a divat ebben a témakörben (jóslás? feng-shui?...?) ?
köszi
"Az ezotéria hogyan segíti a személyiség fejlődését?"
Visszafelé, a primitív irányba
Mivel az ezotériás kisfiúk a (szkeptikus trolloknak neveztek minket ezért énis becézem)
Az ezo rokantak nem tudnak segiteni
A szkeptikusok tudnak mert értelmesen segitenek.
De ha nem akarsz értelmest választ kapni ak fordulj az ezo rokantokhoz és fizes médiumért 40ezer ft-ot
Sehogy.
Az ezotéria egy zagyvaság, legjobb figyelemre se méltatni.
És eme kommenteket végigolvasva kiderül a szkeptikusok roppant magas intelligenciája és hasznos válaszadása, segítőkészsége. Köszönjük szkeptikusok, minden ezost meggyőztetek, miért rossz az ezotéria, gondolom már át is tértek hozzátok!
Üdv, egy primitív
Te ezos vagy mert ezt irtad (át tértek hozzátok).
Szkeptikus vagyok.
Szkeptikusok, ha tényleg nem érdekel benneteket az ezotéria, akkor miért lapoztok le az ilyen kérdésekhez?
A kérdésedre válaszolva:
Az ezotéria elsősorban nem a személyiségedet, hanem az elmédet, lelkedet fejleszti, ami kihat a személyiségedre. Például, ha sokat meditálsz, akkor a lelked megnyugszik és vele együtt a tested is. Nem minden ember hisz az ezotériában, de sokan mikor valamilyen ismerősük beteg és a halálszélén áll, általában, akkor szoktak elmenni egy jóshoz vagy éppen csak otthon imádkoznak, hogy meggyógyuljon.
Az ember mindig is szerette volna tudni a jövőt, így jöttek létre a jóskártyák, rúnajóslás stb. Ez nem fog változni, persze vannak, olyan jósok, akik csak a pénzre mennek, de vannak olyanok, akiknek nincs üzletük és a neten sincsenek fent. Ők ingyen jósolnak, de nehéz olyat találni. És azért mondanak furán dolgokat, mert bölcsebbek a nagyobb fejlettségű ezotérikus emberek, mint egy normál beállítottságú ember.
Remélem tudtam válaszoltam a kérdésedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!