Kérhetek őszinte vélemény a Mérlegekről?
Lényegtelen hogy pozitív vagy negatív, nyugodtan lehet panaszkodni is. :)
Ha válaszolsz, azért írd meg azt is, hogy te milyen jegyű vagy.
Elsősorban a személyiségükre vagyok kíváncsi, de jöhet bármi, szerelem, munka, stb:)
Ha teljesen őszinte akarok lenni, hát akkor nem lesz szép, amit írok. Azok, amik a packingon vannak, azok csak 5 kilóig mérnek, és elég gyorsan lemerülnek. Azok, amik a kacshúst mérik már elég jók, sokáig bírják, csak elég kiakasztó, hogy néha nem rakosgatsz rá semmit, és látod, hogy a súly folyamatosan fel és le mozog olyan 10-20 grammot. Azért ez kellemetlen, mert 25g a hibahatár a mérésnél.
Jegyem most nincs, csak ez a kopott Stagecouch napijegy, amit tegnapelőtt vettem.
Mérlegek akiket ismerek!
Negatív: Lusta, munkakerülő, erőszakos, önző, egoista, hűtlen, imád a középpontban lenni, megbízhatatlan, mindig mindenhonnan késik, gyáva és csak a szája nagy
Pozitív: azért szeretni is lehet őket mivel, jószívű, együttműködő, humoros, segítőkész, kedves, mindig lehet rá számítani, közvetlen, lehet vele hülyéskedni, védelmező, kitartó
Én nem nagyon hiszek ebben, szerintem durva általánosítások vannak benne, de mérleg jegyű vagyok, és egy barátnőm szerint tipikus példány vagyok, 1-2 dolgot leszámítva.
És hogy milyen is vagyok:
határozatlan, egy csomót mérlegelek szinte minden előtt, viszont ha olyanom van, egyik pillanatról a másikra képes vagyok belevágni dolgokba.
Kerülöm a konfliktusokat, igyekszek megtalálni mindenkivel a közös nevezőt, az elveim mellett kitartok, de a véleményemet igyekszem diplomatikusan közölni, másokat nem megbántva, az ő véleményüket tiszteletben tartva.
Nem szeretem a szélsőségeket
Imádom a művészeteket
Párkapcsolatban is fontos, hogy legyen szabadságom, és ezt a másiknak is megadom.
Lusta vagyok, viszont amibe belekezdek, azt a lehető legjobban akarom megcsinálni, nem számít, meddig tart és mibe kerül.
Mindenem a nyugalom.
Ami szerinte nem tipikus mérleg tulajdonság: nem szeretem a divatot, a csillogást, az ékszereket, valamint utálok a társaság középpontjában lenni, és hűséges vagyok.
Hogy ezek mennyire tipikus vagy nem tipikus tulajdonságok, döntsétek el ti. :)
Hisz a kompromisszumokban, emiatt jó diplomata. Szereti a szépséget, és a kifinomultságot. Nem szereti bepiszkolni a kezét a szó szoros értelmében, és leginkább kerüli azt a területet, ahol ezt követelnék tőle. Bájos és barátkozó és mint partner működik a legjobban. Leginkább fiatalon házasodik, de sokszor többször. Társas lény, kecses, és hajlamos a közösségi életre, szeret másokat szórakoztatni, és jól kikapcsolódni. Fontos számára a nyugalom és a harmónia, és mindenre képes, hogy ezt elérje.
bővebbet www.nemethagi.com alatt találsz.
Apukám pl. mérleg, és el sem tudnék képzelni nagyszerűbb fatert nála :) Az állatokért és általában véve a természetért rajong, a humort nagyon sokra becsüli (van is hozzá érzéke), az őszinteséget úgyszintén, a konfliktusoktól kirázza a hideg, nem tudja elviselni azokat, akik el vannak ájulva maguktól, imád játszani, bármibe belefog, az működik/mutatós. Hajlamos viszont homokba dugni a fejét, ha nézeteltérésről van szó, illetve úgy tűnhet kívülálló szemmel, hogy társaságban megjátssza a vagány fickót, pedig csak szereti megadni a módját.
Van még egy mérleg barátom, akivel szintén zökkenőmentesen ki lehet jönni. Ő is egy jóindulatú poéngyár egyébként.
Skorpió lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!