Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kérhetek őszinte vélemény a...

Kérhetek őszinte vélemény a Mérlegekről?

Figyelt kérdés

Lényegtelen hogy pozitív vagy negatív, nyugodtan lehet panaszkodni is. :)

Ha válaszolsz, azért írd meg azt is, hogy te milyen jegyű vagy.

Elsősorban a személyiségükre vagyok kíváncsi, de jöhet bármi, szerelem, munka, stb:)

2012. márc. 11. 10:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. márc. 13. 18:20
 12/14 anonim válasza:
[link] parancsolj.:)
2012. márc. 29. 16:48
 13/14 anonim válasza:
:D ez jo. Én is mérleg vagyok. Konfliktus kerülő, diplomatikus. Mindenem a nyugalom nekem is. Kapcsolatban nem türöm meg a veszekedést.harmonizálnom kell a partnerral és maximálisan meg kell adnia a nyugalmat és a szabadságot. Elveim mellett hűen kitartok. Viszont naiv vagyok. Képes vagyok még mindig bízni és hinni az emberekben/nek. Ennek ellenére önzetlenül segitek még annak is, aki nem érdemli meg. Sokszor mondjak, hogy egyszer a jo szivem fog a sírba vinni.
2012. júl. 31. 03:40
 14/14 anonim válasza:

negativ: bolhabol elefantot csinal, sokat problemazik es panaszkodik, sose akar engedni egy vitaban mindig az ove legyen az utolso szo, nagyon tud manipulalni es addig idegesit hogy olyan dolgokat is megteszel amit nem tennel meg, nem tul derulato, nehezen maszik ki egy (akar rossz) kapcsolatbol,nagyon erzekeny, kivulrol eros es magabiztos viszont belul nincs onbizalma

pozitiv: nagyon tud szeretni es nagyon szeretetehes, gondoskodo, akiket szeret azokert barmit megtenne tuzon vizen at menne, nagyon segitokesz, jo humoru, jo tarsasag, oszinte, NAGYON megbizhato! igazsagos

2013. aug. 19. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!