Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek van üres vágányon az...

Kinek van üres vágányon az élete az ezotéria által?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 09:58
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Hány éves vagy?

Én azt érzem, hogy pont azt kellene megtanulnod, ami ellen most hadakozol. Te ebből a szempontból ugyanúgy ellenállsz, mint az, aki nem ért egyet a Te "spi" tanaiddal. Ily módon viszont a "spi" nem ért meg Téged, nem a megfelelő úton jársz. (bocsánat az idézőjel miatt, nem is értettem, ez mit jelent, amíg valaki nem írta ki a szót).

Az is ego része, hogy ellenállunk és kinyilvánítjuk nem tetszésünket, amennyiben szenvedünk ettől. Bármit mondhatsz, cselekedhetsz. Ha érzelmileg nem érint meg, akkor túl vagy rajta. Ha valami megérint, dolgod van vele.

Sajnos ez egy ilyen világ. Ahhoz, hogy a "spi"-ben boldogulni tudj, az életben való boldogulásra van szükségünk. Akár alkalmazottként, akár saját vállalkozásban. Valóban üres vágányon van az életed, ha még nem tudod alkalmazni a tanultakat az életben. De van még időd, sok sikert!

2014. okt. 6. 15:17
 22/24 A kérdező kommentje:

32 vagyok.Tudod azt hiszem ha segítek bátorítom az embereket,nemhazudom nekik,úgy bánok velük mintha magammal bánnák..pl nem mondom azt jó az neked..hanem belegondolok nekem vajon jó lenne -e az a valami amire azt mondom jó az neked.

Azt olvastam és tanultam is,hogy az élettől visszakpajuk az ilyen dolgokat is mint a ártó dolgokat is ugye.

Azzal pedig nefoglalkozunk hogyan kapjuk csak bízzunk és a szívünk szerint cselekedjünk az életben mindenkivel.

Amit leírtál nagyon is érthető gondolatok.

De a gyakorlatba áttvinni az már más tészta ugye.

2014. okt. 6. 15:27
 23/24 anonim válasza:
Nem ertem , hogy hogyan szeretned a spiritualitast hasznalni, hogy mukodokepesebb legyen az eleted. Nekem tobb mestes is van az ismeretsegemben aki a spiritualis kepessegeit hasznalva masoknak segitenek, de mellette hetkoznapi munkajuk van, hiszen ebbol megelni nem lehet..a spiritualitast hasznalhatod a lelked megtisztitasara, hogy higgy magadban, hogy kepes legy orulni a kevesnek is, de nem segit valoban abban , hogy munkat keress, vagy szamlat fizess. En azt ajanlanam , hogy keress fel egy hozza ertot es kerj segitseget, utmutatast, valamifele elorejelzest. Mint peldaul, keresel munkat es segitsenek neked hinni abban , hogy kiviragozz es sikeruljon felkeltened a munkaado figyelmet, arra tekintve , hogy alalkalmas vagy arra a poziciora. Valami hasonlo tortent velem is. 3 evvel ezelott es azota Londonban dolgozom, super munkam van es ezt anno elore jeleztek nekem hogy valami tortenni fog... :) mindent bele , ne keseredj el, de egy biztos, egyik master sem kepes magan segiteni a tehetsegevel..
2014. okt. 6. 18:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia, én is 32 vagyok :). Engem is nagyon érdekelt kamaszkoromtól fogva a téma, hogy mi az élet értelme, milyen világképet alakítsak ki. Elég sokat szenvedtem 16-30 éves korom között. Meglehetősen hosszú "üresjáratokat" kellett, kell átvészelnem.

Nekem a keresztény hit ad erőt. 26 évesen tértem vissza tudatosan a kereszténységhez, de csak 30 évesen, életem legrosszabb évében értettem meg mélyebben, amikor elkezdtem olvasni a Zsoltárok könyvét.

Ha van kedved, szívesen beszélgetek, írhatsz privátot.

2014. okt. 7. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!