Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Van olyan, aki meggyógyult...

Van olyan, aki meggyógyult Bruno Gröning gyógyenergiája által?

Figyelt kérdés
Bruno Gröning Németországban az 50-es években gyógyított meg rengeteg embert pusztán a jelenlétével. Úgy hírlik, hogy amióta meghalt még azóta is vannak gyógyulások, ugyanis fel lehet venni az úgynevezett gyógyáramot, ami meggyógyíthatja az embert. Baráti Körök is vannak, melyek ingyenesek és ott egy közös energia felvétel van.

2012. okt. 30. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általa nem gyógyultam, de van sok olyan módszer, ami segít. Ilyen a reiki is, ott is energiát áramoltatnak beléd, próbáld ki, ha érdekel. Nem kell olyan messzire sem utazni hozzá. :)
2012. nov. 15. 13:32
 2/3 tesho ***** válasza:
100%

Igen, én már több betegségből (azaz terhelésből) gyógyultam meg a gyógyáram segítségével és másokat is sikerült gyógyítanom.

Ahogy írod nincsen fizetési kötelezettség, sem más pénzlehúzós hókuszpókusz, mint máshol.

Viszont dolgoznod kell magadon, de legalább nem függesz mástól:

ez egy öngyógyító módszer, ingyen.

Több, mint 100 országban, Magyarországon kb 60 helyen.

2019. júl. 24. 00:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, mesélnél a gyógyulasokról? Én is kezelek mást a gyógyárammal, de eddig nem értem el sikert.
2023. szept. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!