Használtátok már? DR HORVÁTH ISTVÁN professzor által kifejlesztett koleszterin elleni védőoltást? Mi volt a hatása ill volt-e valamilyen észlelt mellékhatása
A koleszterin (C27H46O) szteránvázas vegyület, amely minden emberi és állati sejtben megtalálható.
Magas koleszterin elleni védőoltást hozott létre a doki, de úgy tudom még kísérleti stádiumban van.
Tisztelt Anonim!
Ha van még lehetősége tájékoztatni Horváth professzor Úr vakcinájának hatásáról,eredményéről, kérem szíveskedjen írni a gspr11@gmail.com címre.
A koleszterinem jó (4,9), viszont:
- visszeres volt a lábam,
- bal belső boka alatt 1,5 x 3,5 cm-es lábszárfekély keletkezett,
- miután a bőrgyógyász kikezel, a visszért megműtötték kb. kettő
éve,
- kettő hónapja a lábszárfekélyem kiújult ugyanott, kb. fél
tenyérnyi területen,
- mivel nincs szakrendelés, elmentem egy hirudo terapeutához,
- három kezelésen összesen 10 pióca segített.
Nem vagyok cukorbeteg. A szakember szerint a problémát a vérrög okozza. A vérnyomásom 140-150 között ingadozik. 1x1 coverexet szedek, és ez leviszi 140 alá.
Tisztelettel kérdezem, ezen segítene Horváth professzor Úr vakcinája? 72 éves vagyok.Ezen kívül nincs semmilyen egészségügyi problémám.
Üdvözlettel Gáspár Tibor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!