Hogyan lehet az, hogy ennyire rettenetesen ismeros?
Nincs ebben semmi spirituális dolog! Egyszerűen kihagy a memóriád! Biztosan találkoztál vele korábban is, valószínűleg többször, sokszor!
Csupán kivonatosan elékszel dolgokra, ami nálad hatalmas méreteket öltött! Azt írod egyetemista vagy és írásod alapján arra következtetek, hogy magyar nyalvű iskolába jártál. Olvastasd el a szöveged az általános iskolai magyar nyelvtanároddal! Azon nyomban visszaadja a diplomáját! Nem az ékezetek hiányáról beszélek, bár ott is lehetnél igényesebb! Nem tisztelsz senkit a környezetedet sem, mégis várod tőlük a segítséget...
Ne haragudj, de 96%-os magyar erettsegit tettem, kicsit nezz magadba esetleg. Szanalmas, koszi a valaszt, megsporolhattad volna az idot. Kinek kepzeled magadat, hogy igy beszelsz velem, holott azt sem tudod, ki vagyok?
Nem, amugy KEPZELD, lehetetlen, hogy talalkoztam vele, ugyanis sosem eltem abban az allamban, ahol az egyetem van. En nem tisztelek senkit.... te komplexusos rakas semmi.
nem kell egyből belemagyarázni semmi lélekvándorlásos dolgot! főleg azért sem, mert egy bizonytalan helyzetet nincs értelme indokolni egy bizonyítatlan elmélettel!
én évek óta foglalkozom a tudat működésével, szóval itt a 'szakmai' válaszom: a tudatalatti mechanizmusai nagyon összetettek! azt mondod, BIZTOSAN nem találkoztatok még (és tegyük fel, életed minden pillanatára emlékszel), oké, én ezt elfogadom!
de lehetséges, hogy álmodban "láttad már". Az álom ugyanúgy valós emlékeket alkot, mint a valóság.
Aztán az is lehetséges, hogy apróbb vonások összessége (szeme, szája formája, tekintete, mozdulatai, bizonyos reakciók, stb..) ismerős benne, amiket szintén megtapasztalhattál már (akár különböző személyeknél is), vagy meg is álmodhattad!
Ilyen az is, amikor az emberek (azt hiszik!!!) megtalálják "életük szerelmét", merthogy "- olyan, mintha már ismerném". pedig valójában a számodra szimpatikus apró jellemvonásokra ismertél rá benne, az agy pedig egyszerűsít, és összerakja azt egy ->személy<-nek.
remélem nagyjából érthető voltam, de ha nem, akkor legalább azt látod a dologból hogy ez nem olyan egyszerű, mint ahogy azt mi emberek naivan feltételezzük.
A lélekvándorlásról meg annyit, hogy BEBIZONYÍTHATÓ, hogy a halállal együtt megszűnik a tudat! Ezzel nem azt mondom, hogy nem létezik lélekvándorlás, csupán azt, hogy lehetetlen!, hogy az emlékek bármilyen formában megmaradjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!