Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek van üres vágányon az...

Kinek van üres vágányon az élete az ezotéria által?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 09:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ures? Vakvaganyra gondoltal, vagy egy olan urss vaganyra, ahol szerencsere nem jon szembe egy vonat, es szabad az utink?
2014. okt. 6. 10:01
 2/24 A kérdező kommentje:
Úgy értve amit a spiritualistásban tanultam,tanulok is egyfolytában azt nemtudom alkalmazni vagy nemlehet alkalmazni a világban,nos semmire sem megyek vele.
2014. okt. 6. 10:02
 3/24 anonim ***** válasza:
Szóval, úgy értve az üres vágányt, hogy vakvágány...
2014. okt. 6. 10:18
 4/24 Ozmium42 ***** válasza:
51%
Aki pénzt nem keres a szélhámossággal, az van vakvágányon, mert ennek a sok marhaságnak semmi értelme nincs, teljesen elrugaszkodott a mindennapi tapasztalatoktól és a tudományos valóságtól, ez pedig a mindennapi életben nem előny.
2014. okt. 6. 10:19
 5/24 A kérdező kommentje:

Pzmium nem mondanám,hogy elvagyok rugaszkodva a mindennapoktól csak másképpen értékelem a dolgokat.Jobban áttérezve nempedig felszínesen mint ahogyan a többség.

Az igaz nem megyek vele sokra,de tudatosabban élem az életemet.Hogy mikor tudom azt majd alkalmazni e világban azt nemtudom.

2014. okt. 6. 10:21
 6/24 anonim ***** válasza:
Mégis milyen ezoterikus dologra celozhatsz, amit nem tudsz a valosagban alkalmazni? Csak mert mindegyik iranyzat gyakorlatra epul.. Gyakorlatban megvlosithato a feng shui, a mágiák is, a horoszkopot is el lehet készíteni, kártyából is cselekvéssel lehet josolni, a radiesztézia is gyakorlatra alapul, egyszerűen nem értem mire gondolhatsz
2014. okt. 6. 10:33
 7/24 A kérdező kommentje:

Theos arra,hogy a munkhelyemet otthagytam az ott uajló dolgok miatt.Mondván az ami abban megy az valóban nem emberséges csak profitos.

Nemcsak szerintem hanem mások szerint is akik a spi szavat még messziről sem ismerik.Gondolhatod akkor számomra mit jelenethetett olyannak keresni a pénzt ezt a papír darabot ami a legnygobb értékkel van felruházva a világban.

Bíztam és bízom is benne jó szándékkal segítve is lehetne pénzt keresni de nemtudok olyanról.

Bízom közben egy fillért sem kapok az államtól..De még ígyis bízom..

Akibek ez nevetséges nyugodtan nevessen ki.Mindenki saját dolga ez is.

Gondoltam rárérdezem itt va-e így más ember is.

2014. okt. 6. 10:38
 8/24 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért!
2014. okt. 6. 10:39
 9/24 anonim ***** válasza:
A vilag egy ilyen hely... Persze kihasznalni nem szabad senkit, de ez nem is a maltai szeretetszolgalat.. Valahol a ketto kozott van a helyes ut... Amugy megnszerintem jol tetted, ha embertelennek, es gusztustalannak erezted azt, ami ott ment.. Ne legyel olyannak resze, amit helytelenitesz... Keress melot, munkaugyi, stb, itt, neten is korbe nezhetsz.. Nem fog az oledbe pottyanni
2014. okt. 6. 10:46
 10/24 A kérdező kommentje:

Ezt mind tudom én is.

Köszi a válaszokat!

2014. okt. 6. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!