Ki mit gondol. Van egy mozgásérzékelő lámpám és senki nincs rajtam kívül otthon. A lámpa nem romlott el, én a másik szobában vagyok. De a lámpa bekapcsol. Lehet ez szellem? Vagy mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 06:37
11/13 A kérdező kommentje:
Nos ez a válasz volt a legjobb :D Egyébként a szellem azért jutott az eszembe, mert már csak ez az egy (ha nem is kézen fekvő) magyarázatom volt. Mindenesetre megijedtem :D Az tényleg lehet, hogy bármi apróság belemászott (én baby-pókra gondolok így :D )... lehet, hogy azóta már ismét rendesen működne a lámpa, de én egyenlőre nem használom.
2014. szept. 18. 05:46
12/13 anonim válasza:
Én saját értelmezésem szerint ezt a jelenséget hívom démonizálásnak. Amikor egy természetes jelenség, vagy egy véletlenszerű esemény mögött szándékosságot keresünk, és ezért egy személyt "látunk" a történtek hátterében, elkövetőként.
Ezós megvilágításban ilyenkor már életre is keltettünk egy virtuális személyt, amit mi táplálunk élettel. Félelmet, meg haragot eszik, amit kap éppen... Hát nem vicces!? ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Nem keltek én démonokat életre :D Főleg nem szándékosan! De meg kell kérdezni mondjuk velem egykorú nőket, hogy teljesen egyedül mit gondolnának... és megijednének-e? És hogy az ijedtségem jobban látszódjon, az ajtó zárva, kívülről nem jött be senki, mert hang nélkül az nehéz :D Az ablakon sem, az emeletek száma miatt nem is érné meg ez a kockázat :D Tehát megijedtem. Az előző kommmentelő válasza volt számomra az elfogadható, amit jeleztem is.
2014. szept. 20. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!