Ez meg mi volt?
Figyelt kérdés
Ma amikor hazafelé tartottam az iskolából hirtelen fura érzésem támadt.Lebénultam,és elsötétült minden,és zúgni kezdett a fülem.Valaki(valami) nagyon hangosan azt ordította:*MEGFOGSZ HALNI* és egyrecsak elcsendesedett.Arra ébredtem,hogy a sárban fekszem....Senkinek nem mertem elmondani!Kérlek válaszoljatok!Nagyon félek!2014. jan. 24. 21:07
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem Csxeba,ez annál több volt.Valami emberi erőn feletti.
2014. jan. 24. 21:10
3/7 Csxeba válasza:
Olyanokban nem hiszek, így szerintem megszédültél és mivel mostanában sok ilyen filmet néztél, az agyad önkéntelenül is ilyesmire asszociált és produkált neked egy szép kis auditórikus hallucinációt. Nem kell megijedni, szellemek nem léteznek, viszont ha ez nem az első eset volt, hogy megszédültél, akkor mindenképpen menj el dokihoz, ezzel elkerülendő az agyembóliát.
4/7 Csxeba válasza:
Arról nem is beszélve, hogy, bár sokan szeretnénk elkerülni, de egyszer mind meghalunk majd
5/7 A kérdező kommentje:
Igazad van Csxeba,nagyon is....Mostanában ténleg sok horrort néztem.És szellemek nem léteznek.És amúgyis Katolikus vagyok,és Isten vigyáz rám.És kiskoromtól fogva fel vagyok készülve mint testileg,mint lelkileg a halálra.Megvárom,hogyha mégegyszer megtörténik,ahogy ajánlottad felkeresem a dokit.Köszönöm a válaszaidat.
2014. jan. 24. 21:32
6/7 anonim válasza:
Valószinűleg csak leesett a vérnyomásod, és hallucináltál. Nem kell mindenki hülyeségeket látni :)
7/7 anonim válasza:
Butcher jól mondja, nagy valószínűséggel agyi vérkeringészavar. Sok egyéb ok is állhat mögötte, ha megismétlődik, feltétlenül menj orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!