Mitől félünk a sötétben? Mikre gondolunk közbe?
Figyelt kérdés
Én is nagyon félek a sötétben de nem tudom hogy hogy győzhetném le
Mert mindig attól félek hogy valami halálraijeszt a sötétben.
Anyukám varrónő és van próbabábuja és néha berakja a szobámba de én rögtön kiviszem onnan. de egyszer még a sötétben egy fekete kapucnis alakot láttam meg és szerintem szellem vagy hasonló volt mert a bábunak NEM volt feje!
2012. aug. 19. 12:04
2/7 anonim válasza:
Az ismeretlentől félnek az emberek. A sötétben használhatatlanná válik a legtöbbet használt érzékszervünk, a szemünk.
Amúgy ez a novella idevág, ha gondolod olvasd el, nekem az egyik kedvencem: [link]
3/7 anonim válasza:
Kiskoromban fekete kapucnisat én is láttam. Már ha kapucni alatt olyan csuklyát értesz. :S
4/7 A kérdező kommentje:
igen csuklyát értek alatta
2012. aug. 19. 17:11
6/7 anonim válasza:
Én is félek,de nem tudom miért,úgy érzem mintha figyelnének,meg aztán a szellemektől is félek,mert nálunk van . :(
7/7 anonim válasza:
Jól írták, az ismeretlentől félünk. Attól, hogy nem tudjuk, nem is látjuk, hogy mi van ott. Sokszor az agyunk beképzel magának dolgokat, azt látjuk, hogy valami van ott, közben mégsem. Ezt hívják úgy, hogy a félelem eteti a félelmet. Multkor az egyik részeges szomszédom rámhozta a szívbajt hajnal 1-kor, bekiabált az ablakomon, azóta én is félek egy kicsit. De nem azért, mert sötét van, hanem mert multkor is kaptam egy miniszívrohamot. Olvasd el a Harry Pottert, lehet, hogy mese, de Dumbledore egész jó dolgokat "tanít" benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!