Tükörmágia! Valóban létezik? Most akkor ez mi is valójában amit tapasztaltam?
Egy ideje érdekelnek az ezzel kapcsolatos dolgok, aura, tükörmágia, meditáció, lélek, stb...Pár évvel ez előtt gyakoroltam saját aurám nézését,leültem a tükör elé, magam mögé tettem egy gyertyát úgy, hogy ne tükröződjön a tükörben.
Összpontosítottam egy pontra az arcomon, a szemöldököm közé, ahol a 3. szem található. Úgy éreztem, valami történt, esetleg megnyitottam. Egyszer csak másvalaki vagy valami arcát fedeztem fel a saját tükörképemben. Megijedtem. Nem tudtam erről semmit, gondoltam képzelődöm, de ennyiszer nem lehet... A kezembe került egy érdekes anyag, amiben erről írtak, auráról, tükörmágiáról. Egy részben a következő állt, amit később az interneten is megtaláltam.Röviden az állt benne, hogy tükrös gyakorlatok közben, meditáció, aura gyakorlása, 3.szem megnyitása, stb... ne ijedj meg ha elváltozik, esetleg eltorzul az arcod. Ez egy humanoid, egy másik dimenzió, nem értettem egészen. Nem bánt, és nyugodtan csináljam. Régen sokszor csináltam, volt amikor ment, és volt amikor nem ment. Nem szabad fáradtnak lenni, inkább kicsit megpihentnek, erőlködéssel úgy sem megy. Ma leültem a tükör elé, megcsinálom újra, évekkel később. Nem telt el 30 msp...És jött a változás. Hol a szemem eltűnt, hol elsötétült az arcom, de a hajam ugyan olyan maradt.Érdekes arcformák jelentek meg... Majd hirtelen kizökkenek belőle és eltűnik. Néha azt éreztem nem én vagyok, de én voltam... Most akkor hogy is van ez ....L/21
Jamais vu lehetett. Mikor egy általad jól ismert dolog hirtelen újnak, másnak, esetleg bizarrnak hat.
Ki is próbálhatod úgy, hogy elkezdesz ismételgetni egy szót újra és újra és újra és újra és újra... Idővel elkezdi elveszteni a jelentését és azon kezdesz el gondolkodni, hogy egyáltalán, hogy létezhet egy ilyen szó.
Vagy ott a tükrös megoldás, amit említettél. Annyi ideig figyelted az arcodat, hogy a képfeldolgozással és az arcod felismerésével kapcsolatos neuronok "elzsibbadnak."
Amit találtam a neurológiai hátteréről az az, hogy amikor valami nagyon sokszor ismétlődik/tapasztalod akkor azok a neuronok melyek az adott dolgokkal állnak kapcsolatban gátlás alá kerülnek, és egyre gyengébben reagálnak az újabb ingerekre. (Ha van itt valami neurológus májer, akkor javítson ki ha valamit rosszul írtam.)
Bocsi ha elrontottam a medzsiket.
Érdekes dologról írsz. Ezek szerintem hitelesnek tekinthető tapasztalások (leírásai), tehát nem beszélsz mellé és nem is képzelődve értelmezed a jelenségeket.
A tükör ősi dolog és nagyon erős szimbólum (lehet szerintem).
Egyszer próbáld ki (ne túl közelről és ne túl messziről), hogy egy napig csak egy olyan tükröt bámulsz, ami fejjel lefelé mutat téged. Nagy tükör kell, hogy ha jobbra és ballra mozogna a szemed még ott se zökkenj ki belőle.
Még nem próbáltam soha, csak egy ötlet volt.
Az a baj, hogy sokan a szemükkel akarnak olyan dolgokat látni, amihez nem a szem kell.
Vagy a szemet kell áthangolni (ha lehet az aggyal is), vagy ne vizuálisan akarj érzékelni....
El tudod képzelni, hogy milyen volna ha hátul is volna két szemed?
Tudsz látni a fejedben olyan képet, amiben az egész szobád látod és nem felül nézetből?
Előre nézel, de látod, hogy mi van mögötted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!