Létezik hasonmás?
Figyelt kérdés
Véletlenül láttam egy oroszt facebookon és nagyon meglepődtem, mert teljesen úgy nézett ki mint én. Ugyanaz az arcforma, testalkat még a hajstílus is stimmelt. Van, hogy hasonlít két ember egymásra, de hogy ennyire. Egészen elképesztő. Mintha csak az ikertestvérem lenne. Persze talán az is közrejátszik ebben, hogy ruszin, szlovák származású vagyok, tehát a szlávság nem áll messze tőlem. :)2014. júl. 27. 18:39
1/8 anonim válasza:
Hát igen..
Van egy pár sztár is akinek van ''hasonmása''..
Bár ez elég ritka :)
2/8 anonim válasza:
Kattints az elso képre és nézd meg az osszeset. Ezek az emberek semmiféle rokonságban sincsenek.
3/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Én egyszer egy magyar hirdetési oldalon találtam egy olyan lányt aki 100%-ban hasonlított rám, ráadásul masszázs-t hirdetett. :) Fel is hívtam és szóltam neki, hogy ha lenne kedves legalább a fotóját lecserélni azt megköszönném, és elmagyaráztam neki, hogy miért. A fotó levétele ellenében kért rólam egy képet. Elküldtem neki. Nagyon csodálkozott, majd levette a képet a hirdetés mellől. :)
5/8 anonim válasza:
Hat remelem nincs belolem meg egy :D :D :D am nem hittem volna hogy ennyire hasonlithat ket szemely :)
6/8 anonim válasza:
Én ma is láttam a hasonmásomat, de állandóan utánozott. Nagyon jól csinálta. Furcsa mód a tőkörben él.
7/8 A kérdező kommentje:
haha :D
2014. júl. 30. 13:31
8/8 anonim válasza:
ne trollkodj kérdező mert látom nem hiszel ezekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!