Ki találkozott már a duálpárjával vagy a duáltársával?
Fontos, hogy a köztudattal ellentétben a duáltárs az az ember, akivel tökéletes egységet alkotva kiegészítitek egymást. A duáltárs (vagy ikerláng) az, aki a lelked másik fele, a tökéletes hasonlóság.
Én most találkoztam az enyémmel, és szeretném tudni, hogy az aki hasonló helyzetben van, hogyan élte/éli meg.
Szkeptikusok kíméljenek :)
Én úgy tudom a duáltárs és duálpár ugyanazt jelenti. Azok az emberek akikkel sok életen keresztül együtt vagytok, akár ellenség is, a lényeg hogy bizonyos leckéket tanítanak meg, akár jó barát, akár ellenség lesz, de több van belőlük, több lelki társ és duálpárunk van.
Az ikerláng pedig a másik fele a léleknek, szó szerint a másik felünk, amiből csak egy van, akivel tökéletes egészet alkotunk. De ez a két fél csak nagyon ritkán születik le egyszerre azaz ritkán vannak testben egyszerre, ugyanis amíg az egyik testben van addig a másik "odaföntről" segít, de előfordulhatnak egyszerre leszületve is, de elé ritkán.
Ha valaki meg nagyon szerelmes, annyira hogy első látásra, az azt szokta jelenteni hogy egy lélekcsaládból származnak, de akár duálpár is lehet, ez a fajta szerelem nem mindig jelenti azt hogy kapcsolat lesz belőle, sokszor csak "beköszönést" jelent az érzés hogy hello én is itt vagyok stb.
A lélekcsaládban vannak a legtöbben, aztán a duálpárok jönnek, belőlük is viszonylag sok van, aztán a lelki társak, belőlük már kevesebb van, aztán pedig az ikerláng amiből csak egy van. Ajánlom a Filotás Máriával készült riportokat youtubeon, ő az egyik részben kifejti ezt.
Valakinek fizetnek, hogy kitalálja ezeket a baromságokat? Eddig volt lélektárs, aztán jött már ikerláng meg ikerpár, most meg wtf?
Még mi lesz?
Az egyetlen használható véleményt köszönöm. :)
A többieknek pedig javaslom, hogy olyan témát nyissanak meg, amihez talán van némi közük. :)
Komikus olvasni azt, ami nem idevaló. A szkeptikus szó jelentését pedig javaslom megnézetni a szótárban.
Ja, szkeptikusoknak: Mit szólnál hozzá, ha egyik nap szembe jönne veled egy szinte tökéletesen hasonló ellenkező nemű, akihez úgy vonzódsz, mint soha senki máshoz? Akivel még az írásotok is azonos, és egyforma ritka szokásaitok vannak, stb.? Közben középkorú vagy, boldog családdal a hátad mögött. Mondok valamit: padlót fognál.
És tök mindegy, hogy Te szkeptikus mivel magyarázod, csak nem a te véleményedre voltam kíváncsi.
Kösz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!