Ki találkozott már a duálpárjával vagy a duáltársával?
Fontos, hogy a köztudattal ellentétben a duáltárs az az ember, akivel tökéletes egységet alkotva kiegészítitek egymást. A duáltárs (vagy ikerláng) az, aki a lelked másik fele, a tökéletes hasonlóság.
Én most találkoztam az enyémmel, és szeretném tudni, hogy az aki hasonló helyzetben van, hogyan élte/éli meg.
Szkeptikusok kíméljenek :)
Haha. Elképzelem ezt, ahogyan a boldog családnak valaki beadagolja, hogy bocsi, de meglett a duálpárom. Sziasztok. xD
Gáz indok a félredugásra, de ha te ettől alszol nyugodtan.
Én is le...tam a hapsit a garázsban, miközben feleség/gyerek az emeleten aludt. De mit lehet tenni? Ikerlángok voltunk, meg pasik.
Fárasztóak az ilyen ostoba emberek akik csak azért nyitnak meg egy kérdést hogy kötekedhessenek.
A szkeptikus ember egy olyan ember aki körüljárja a dolgokat minden irányból és a témában elmélyed. Tehát az ide vagy máshova beíró, fröcsögő és nem a kérdésre válaszoló emberek nem szkeptikusok, csupán ostobák akik így élik elfojtott agressziójukat és bizonyítják azt hogy nem szkeptikusok, mivel egy szót sem tudnak a témáról. A szkeptikus pont azt jelenti hogy sokat tud a témáról és úgy tud cáfolni. De egy ostoba embernek hiába magyaráz valaki, úgysem fogják felfogni, csak továbbra is szkeptikusnak híják majd magukat mert az sem tudják mit jelent a szó.
Tisztelet a kivételnek, mert Miquel valóban félig-meddig szkeptikus hozzászólást írt, a véleményével együtt. De rajta kívül a többség csak fröcsög és tudatlanságát, alpáriságát hirdeti.
Amúgy Miquel, pont ezt hívják duálpárnak amit írtál a régi szerelmedről. Ők is lehetnek igaz szerelmek, de azt jelenti elsősorban hogy valamit tanítaniuk kell, vagy valami karmikus adósságot rendezni velük. Ők nem feltétlenül hasonlóak, inkább azt érezzük hogy kiegészítenek minket. Míg a lelki társsal nem ilyen kiegészülést érzünk hanem hasonlóságot és mély megértést. Ezek nem csak szerelmek lehetnek, lehet anyád, testvéred stb is lelki társ vagy duálpár, de lehet szerelem is sőt ellenség is, duálpár esetén.
Én találkoztam duallal meg ikerrel is, de egyáltalán nem vagyok tiaztában a fogalmakkal, csupán megélem és tapasztalom. A dualt én annak mondom (2 ember is eddig) akit nem kell megismerned, hog megismerj. Bejön az életedbe, nem vonzódsz hozzá és az első pillanattól ismered, azonnal bármilyen mocskos titkot elárulnál neki.
Ikerláng meg nem más mint a valódi szerelem. Manapság ami van, az nem az. Ezt is tapasztalom, de már annyiszor leírtam...
Őt sem ismered, de kegyetlenül vonzódaz hozzá. Én szó szerint kiléptem a testemből mikor megláttam. Vagyis tudatában voltam a testnek, mint egy moziban ülő ember, de ugyanakkor az amit akkor inkább magamnak gondoltam elnyúlt felé, és egyre inkább igyekezett oda, hozzá. Tényleg mágneses. És furcsa.
Már lassan 10 éve ennek, demár elég volt, nem kell más, nincs értelme kínlódnom, sem neki.
Péter 23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!