Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti láttátok már a saját...

Ti láttátok már a saját hasonmásaitokat illetve hisztek benne?

Figyelt kérdés

Velem még régebben történt egy érdekes dolog kb 6 7 éve lehetett legjobb barátnőmmel strandoltunk amikor kijöttünk szemben van egy buszmegálló és barátnőm szólt hogy nézd már az a lány úgy néz ki mint te igaz kicsit messze volt de azért nem annyira az arca szinte olyan volt mint az enyém a haját is hasonlóan hordta sőt még a ruha is hasonlított arra ami épp rajtam volt oda akartam menni de a busz is pont indult volna illetve hirtelen nem is tudtam volna mit mondjak (szia te olyan vagy mint én :D kicsit dilisen hangzana) viszont gondolom helybeli mert még párszor mondták a barátaim hogy itt meg ott láttak vagy köszöntek de nem fogadtam a köszönést de mondtam nekik hogy az ki van zárva mert nem is voltam sehol aznap illetve a barátaimnak azért csak köszönök ha találkozom velük

Mit gondoltok ti hisztek abban hogy az embernek létezhet hasonmása? Veletek történt már hasonló?

2014. júl. 6. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Velem is történt már ilyen. Aki akarja, elhiszi, aki meg nem, az így járt :)

Velem úgy 2 éve történt. Én az interneten nézelődtem, ilyen focistás képeket, amikor rábukkantam egy képre, amin szurkolók voltak. Ott volt egy lány lefényképezve. És képzeld el, ugyanez volt, amiket te is írsz, hogy ugyanúgy hordta a haját (összefogva), illetve egy teljesen ugyanolyan felső volt rajta (rózsaszín pulcsi), és világos színű farmer, amilyenek nekem is vannak. És a képen ugyanúgy mosolygott, ahogy én szoktam, olyan szégyenlősen. Ja és a gyűrűket is ugyanazon az ujján hordta, ahol én szoktam. Nem akartam elhinni, hogy tényleg van ilyen, hogy alteregó. De most már hiszek benne. És ami a legfurcsább, hogy nem magyar volt a kép, hanem valamilyen dél-amerikai volt.

2014. júl. 6. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Én hiszek abban hogy mindenkiinek van egy hasonmása az életben!

Viccet félre téve ez így van mert nekem kettő is van!

Egyiket még kiskoromban láttam először talán általános iskolás voltam alsó osztályos és akkor láttam saját magamat vagy is a hasonmásom, tisztára olyan volt mint én, csak barna szeme volt.

De mostanság is láttam meg látok is többször egy hozzám hasonló illetőt aki ugyanolyan mackós alkat mint én, kb ugyanolyan hosszúságú hajunk van, fiú létemre igen hosszú hajam van, meg neki is ugyanúgy van szakálla mint nekem, meg ugyanolyan borostás mint én.

Na most több ismerősöm is mondta nekem hogy tuti engem láthattak itt meg itt, ami kizárt mert soha nem jártam arra az elmúlt 3-4 hónapban és akkoriban esett le hogy a hasonmásom láthatták. Egyedül a magasságunk különbözik, ő magas kb 185 cm magas én meg 170 cm magas vagyok csak.

A barátnőm is megjegyezte már többször hogy látott engem a buszról és hiába integetett csesztem vissza integetni és egyszer futottunk össze az illetővel és akkor döbbent rá hogy igazat mondok neki.

A barátnőmnek is van hasonmása őt még egyszer tavaly ilyen tájt láttuk egy vidéki fagyizóban dolgozni, szeme, haja, szinte ugyanaz volt, arcra is nagyon hasonlított annyi hogy neki kerekebb volt az arca egy picivel, és szinte egy magasak is voltak, egyből egymásra csodálkoztak hogy nagyon hasonlítanak egymásra, és picit beszélgettek is róla mert annak a kedves fagyizós lánynak van egy ikertesója aki szintén lány de születésük után váltak a szüleik és őket is szétválasztották egymástól. De nem rokonok meg semmi mivel a barátnőm nálam is idősebb 2 évvel, én akkor voltam 21 éves a fagyis lány meg csak 18. És a szüleiknek is teljesen más a nevük, tehát véletlen sem lehetnek rokonom. De tényleg szinte egyformák voltak ketten. Annyi hogy a barátnőmnek picit ráncos a pofija egy bőrbetegség végett maradt úgy neki meg a sok nevetés miatt ami nagyon jól áll neki, de nincs ezzel baj.

2014. júl. 6. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Jártam így én is. Hasonló színárnyalatú és fazonú felső volt rajta mint amiket én is hordok. Ugyanolyan magas (180 cm) volt, és a testalkata is ugyanolyan. ugyanolyan hosszú, és szőke haja volt mint nekem. Sőt, a szemöldöke is ugyanolyan fazonra volt igazítva, és ugyanolyan sötétbarna volt mint az enyém. Én ugyanis furcsa mód mindig a sötétebb szemöldököt szerettem annak ellenére hogy szőke vagyok. És ő is...

Amikor szembementünk egymással nagyon furcsa érzés volt megpillantani egymást... ahogy láttam neki is...

és a barátja pont ott volt mellette, az is szinte rémülten nézett rajtam végig... :)

2014. júl. 6. 13:58
 4/11 A kérdező kommentje:

izgalmas volt végig olvasni a ti tapasztalataitokat is :)

esetleg egyébként valaki nem tud egy oldalt pl ahol emberek a hasonmásaikat keresik a nagy világban? :D és egy ilyen képfelismerő szerű algoritmus dolgozik az oldalon mint pl a facebooké szerintem nagyon jó lenne :) egyébként vicces a genetika ilyen szempontból :)

Még eszembe jutott egy történet kicsi voltam általános iskolában alattam járt két évvel egy grúz kislány és neki az anyukája egy az egyben úgy nézett ki mint az én anyukám régen (volt köztük pár év) akkor viccelődtem anyával hogy nem vagyunk mi grúzok véletlenül? :D

2014. júl. 6. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Én a tesóm hasonmásával találkoztam,csak a szeme volt kicsit más és ő viszont más stílusú ruhákat hordott.

Történetesen úgy alakult,h ennek a férfinek az autójába belement egy másik autó és én voltam a szemtanú.Érdekes pont arra néztem,pedig sokan voltunk ott.

Viszont a hasonlóság annyira szembeötlő volt nekem,h amíg konzultáltunk a kijövő rendőrséggel,eszembe jutott,h azt hallottam,a teljesen egy időben született emberek között nagy hasonlóság fordulhat elő.

Ezért odasúgtam neki.:-Csak nem 1976-ban született?

-De igen.

Én.:-De ugye nem decemberben?

-De igen.

Én.:-Csak nem 6-án?

Mivel ez is igen lett a nagy csodálkozására,elmondtam mennnyire hasonlít a tesómra,addigra már eléggé viccesre véve a dolgot.

Mikor lebonyolították a helyszínelést még utoljára rákérdeztem,h csak nem hajnali fél 5 és 5 között?(mert érdekel valamennyire az asztrológia ezért tudom a családtagjaim szül. időpontjait is)

-Dehogynem hajnali 3/4 5-kor!-mondta és ő is eléggé izgalomban volt,h mindent kitaláltam egy tök ismeretlen emberrel kapcsolatban a hasonlóság miatt.

Szóval az én történetem,pedig ez.

Azért kíváncsi lennék a saját hasonmásomra is:)

2014. júl. 6. 14:55
 6/11 A kérdező kommentje:
nem semmi :D ha nekem így ismeretlenül elmondaná a konkrét születési dátumomat hát igen csak meglepődnék :D
2014. júl. 6. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Együtt helyszíneltük az esetét,én voltam,aki mellette tanúskodott,a személyinket is oda kellett adni a rendőröknek,végig egymás mellett voltunk,ez kellő szitu,h ez akkor per pillanat összehozott bennünket.

Ezek után majd még elutasítónak kellett volna lennie ennek az embernek???

2014. júl. 6. 15:40
 8/11 *Nekomimi* ***** válasza:

Szerintem ez nem hit kérdése.

Minden egyes embernek van egy hasonmása.

Lehet, hogy több tízezer kilóméterre távolabb, de lehet, hogy pont a szomszédban.

2014. júl. 6. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja bocsesz 6-os,csak félreolvastam hirtelen,hát igen,én is.
2014. júl. 6. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Van egy fiú a városomban aki ugyanúgy néz ki, mint én. Egyszer haverjaim a strandon neki beszéltek mert azt hitték én vagyok.
2014. júl. 7. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!