Ti láttátok már a saját hasonmásaitokat illetve hisztek benne?
Velem még régebben történt egy érdekes dolog kb 6 7 éve lehetett legjobb barátnőmmel strandoltunk amikor kijöttünk szemben van egy buszmegálló és barátnőm szólt hogy nézd már az a lány úgy néz ki mint te igaz kicsit messze volt de azért nem annyira az arca szinte olyan volt mint az enyém a haját is hasonlóan hordta sőt még a ruha is hasonlított arra ami épp rajtam volt oda akartam menni de a busz is pont indult volna illetve hirtelen nem is tudtam volna mit mondjak (szia te olyan vagy mint én :D kicsit dilisen hangzana) viszont gondolom helybeli mert még párszor mondták a barátaim hogy itt meg ott láttak vagy köszöntek de nem fogadtam a köszönést de mondtam nekik hogy az ki van zárva mert nem is voltam sehol aznap illetve a barátaimnak azért csak köszönök ha találkozom velük
Mit gondoltok ti hisztek abban hogy az embernek létezhet hasonmása? Veletek történt már hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!