Mivan ha mégis létezik a Nibiru?
Figyelt kérdés
szerintem ott van messze 10000 csillagászati egységre valahol egy nagyon nagy helyen, 2 jupiter átméröjü lehet de sötét és hideg, és biboros szinü2014. júl. 29. 08:36
1/9 A kérdező kommentje:
És olyan messze van, azért nem találják de egyesek már megsejtették hogy ott van, igy terjedt el a legendája, és több neve is van pl Tyche.
2014. júl. 29. 08:36
2/9 A kérdező kommentje:
És még sztem a Nap befoghatta a bolygót több száz millió éve, azért került ilyen messze.
2014. júl. 29. 08:39
3/9 anonim válasza:
A Nibiru nem 2 Jupiter ármérőjű...
ha meg egy Jupiter nagyságú bolygó elkaszálja a földet úgy sem érzel semmit. Nyugi
4/9 anonim válasza:
Bizonyíték? Amíg nincs, addig alaptalan találgatás.
5/9 Shai-Hulud válasza:
Hát igen, ez az egyik lehetőség.
A másik meg az, hogy hülyeségeket találsz ki.
Melyiknek nagyobb a valószínűsége?
:-)
6/9 anonim válasza:
És mi a véleményed az 1999 rq36 jelű aszteroidáról? 1:1000-hez a valószinűsége, hogy 2182-be becsapódik. És a felszínén egy fekete piramis található.
7/9 anonim válasza:
Nem vagyok nagyon jártad a témában, de ha valami (tfh) 1000 csillagászati egységre van, az nagyjából ott is marad, nem? Mitől fogja ez elpusztítani a Földet?
8/9 anonim válasza:
Ha a Nibiru valóban létezne és keresztezné a Föld pályáját, akkor a közelben kéne lennie, vagyis akkor már észleltük volna. Amúgy egy Jupiternél 2-szer nagyobb égitest gravitációs mezőjét is simán érzékelték volna.
9/9 anonim válasza:
létezik 3500 év a keringési idejeA bolygó korábban a NASA weboldalán is [1] megjelent mint újonnan felfedezett bolygó, akkor kapta a Planet-X (a (kilec?)tizedik bolygó) elnevezést.
amugy nem ütközik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!