Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert olyan mintha megismetlod...

Miert olyan mintha megismetlodene velem ujra, deja vu? Mit jelenthet? Masodik esely a sorstol?

Figyelt kérdés
Iden mintha szinte minden ugyan ugy menne az ex baratommal mint tavaly.anno elkezdtunk dumalni,talalkozni stb.osszejottunk.fulig szerettem.szakitottunk.de iden mintha ez az egesz ugyan igy lenne.mit jelent ez,talan egy masodik esely a sorstol

2014. aug. 13. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges de nem biztos.
2014. aug. 14. 03:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Deja vu biztos nem lehet, hiszen amit most átélsz, tudván tudod, hogy már volt egyszer.

.

Mivel az embernek szabad akarata van, eleve elrendeltetettség nincs, nem lehet "második esély".

.

Felmelegítve csak a káposzta jó.

"Fülig szerettem..." - és ő is téged?

Szakítottatok. Valami oka biztosan volt. Most, ha felmelegítitek a már egyszer megszüntetett kapcsolatotokat, a tüske azért mindkettőtökben megmarad. Ha mindketten túl tudtok lépni ezen, A kapcsolat akár hosszú életű is lehet. Ezt kívánom.

2014. aug. 14. 05:36
 3/3 anonim ***** válasza:

És 14milliárd évvel ezelőtt létrejött a világegyetem.

-"Valami oka csak volt?!!"

-Képzeld! Nem volt semmi oka. Létrejött,és kész!

2014. aug. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!