Mit jelent ha lángra kap a ház, pont a legjobb pillanatban, nem lehet, hogy ez az élet második fele és minden összefügg?
A ház kigyulladt, a férfi pedig elment, még üdvözölni se tudtam. Meg kellett volna ismerkednie a depis csajnak a Nővérével aki nővér, de ennek lőttek. Olyan hülye voltam, hogy nem hívta a tűzoltót csak pánikolt ott... :S Már körbetáncolta a tűz és fulladozott mire hazaért nővére, aki azonnal hívta a tűzoltókat, de mikor letette a telefont lángra kapott a teste és vagy 5 percig égett a nővérének :S .... A tűz meg elvitte az egész konyhaberendezést... aztán a nővére felvidította, de az most meg állandóan bőg. A férfit újra hívattam, jött is és dumáltak is és gyorsan felnövesztettem a nővérét de most meg nem tudja visszavenni a régi ruháját :S szval szerintetek ez mit jelentí??
tökre meg voltam ijedve amugy ez normális?? Szívbaj kerülgetett.
"a depis csajnak a Nővérével aki nővér"
Akkor ez Csehov: Három nővér című darabjából van, csak a harmadik még nem ért haza :)
És utána mi történt, amikor a pasi visszajött és meglátta a lángoló nővéreket sütögetni miközben a tűzoltó ossza őket hátulról a méretes locsolójával? Lehet, hogy ő is depis lett, de aztán lenyugodott amikor sikerült visszakicsinyíteni a nővérét, és rá tudta adni a régi ruháját.
Most pedig mindenki vegye be az kihagyott gyógyszeradagját.
A depis csaj a tűzoltókkal szexelt a jakuzziban, vagy az a nővére volt, aki nővér?
Most már azért kezdem ám érteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!