Miért minden második kérdés hasonlít erre: "Mi jellemző erre a csillagjegyre? "
Mert az emberek lusták keresgélni.
Mert az emberek élvezik ha másoknak feledatot adhatnak.
Mert az emberek szeretnek "kacsolatoka" létesíteni.
Mert az emberek imádnak kérdezgetni.
Mert az emberek unatkoznak.
Mert az embereknek nincs jobb doluk.
Engem úgy álltaláb idegesít az összes ezotériás kérdés.
Mondjuk legalább nem kötelező rá válaszolni :)
Az első :)
Szóval kijelenthetjük, hogy egyetlen ember se normális aki ilyen vackokkal foglakozik.
Jó, jó persze brahiból én is elovasom a horoszkópomat, de hát azért komolyan nem veszem. Föleg azért mert az egyikben azt mondják,hogy ez a hónap inkább a tanulásnak kedvez mind sem az emberi kapcsolatoknak, a másikban meg azt írják, hogy össze veszek valamelyik tanáromal és ez az egész iskolai teljesítményemre rossz hatással lesz viszont sok segítőkész barát fog támogatni és végre a családom is mellé áll. Na kkor mist mi van?!
De én az ilyeneket bírom a legjobban:
Amennyiben a fekete meve azt jelenti, hogy elveszítem egy családtakomat és én közben tudom irányítani az álmomat az azt jelenti, hogy én valójában az Ő halálát szeretném? És mit jelent a tyúksz@rról felröppenő tigris? Azt nem tudtam írányitani.
Na tessék válaszoljatok rá! És van aki válaszol rá. Eképesztő. :)
az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!