Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » "Isten mindig a megfelelő...

"Isten mindig a megfelelő irányba vezet, még ha ezt az adott pillanatban nem is látod. " Igaz vagy nem igaz?

Figyelt kérdés
Annyira tetszik ez a gondolat, kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
2014. aug. 1. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Az hogy igaz vagy nem az mindig a személyes nézőpont dönti el. Kár keresni az igazságot. Mégis, ha úgy érezzük abszolút igazságra leltünk, előfordulhat hogy az évekkel később megváltozik.

Személy szerint azt gondolom, Isten mindenhol ott van, tehát ő minden, benne élünk. A megfelelő irány pedig nem mindig elfogadott számunkra... természetes irányban haladunk, mindenki a saját természete által cselekszik, beteljesítve ezzel sorsát.

Ha kusza és kicsit érthetetlen akkor még válaszolok, nem rég keltem fel ;)

2014. aug. 1. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Pusztán logikai alapon:

A legjobb az lenne, ha nem igaz, és tényleg magunkra hagyott minket.

Ha mégis igaz lenne, akkor a halálba és a szenvedésbe is vezet.

2014. aug. 1. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem igaz ezt gondolom róla.

szerintem, aki hisz istenben az saját magát győzi meg, s csapja be mert hinni akar istenben.

2014. aug. 1. 13:17
 4/6 anonim válasza:
Szerintem igaz.Bár csak akkor tud jó irányba vezetni ha hagyod.
2014. aug. 1. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Isten jó irányba vezet, de ha más felé akarunk menni megengedi. Sokszor megpróbálja a hitünket, kétségek között hagyva minket. Próbára tesz minket sokszor, hogy mennyire erős a hitünk benne.
2014. aug. 1. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Isten a defínicióból adódóan, jó és a jó irnyba vezet, de szabad akaratod van és te dontöd el, merre mész. Az életeink során megtapasztaljuk, hogy az Isteni egy az egyetlen valós igazság. Mindíddig próbálkozunk másfelé menni, míg ezt fel nem fogjuk
2014. aug. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!