Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az elengedés módszeréről...

Zsoltikozma kérdése:

Az elengedés módszeréről tudtok nekem írni hogy hogyan is kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Olvasgattam neten róla de nem igazán értettem meg hogy hogyan is van ez

#elengedés #Elengedés módszere
2014. júl. 28. 18:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem megvan az agykontroll könyv vagyis a "Gyógyíthatsz" c könyv amit Jose Silva fejlesztett ki agykontroll néven,vagy nem is tudom már hogy fogalmazzam a lényeg hogy a könyvben ellehet sajátítani azt hogy hogyan lehet lemenni alfába,és pozotív rezgéseket kibocsájtani,nos nekem ott volt a gondom hogy amikor kezdtem az első gyakorlatnál leírja az első pontban hogy ülj le egy kényelmes helyre és lazítsd el tested.Hogy lazítsam el a testemet? simán csak üljek le,vagy hogyan?.A videóban fentről kezdi a feje búbjától ellazítani egész a lábujjáig,nekem nem elég az hogyha simán leülök és mély lélegzeteket veszek és úgy oldom a gyakorlatot?
2014. júl. 30. 13:11
 12/15 Lionkind ***** válasza:

Sok módszer van a test ellazítására itt van egy amit én is használok :

Relaxáció

Üljünk vagy feküdjünk le, és lazítsunk. A lábfejjel kezdve, feszítsük meg majd lazítsuk el

az izmainkat. Folytassuk ezt a lábszárral, combokkal, csípővel, hasizommal, mellkassal,

karokkal, nyakkal, és az arccal, egészen addig, amíg a teljes testünk mély nyugalomba

nem kerül. Ezt párszor csináljuk így meg, hogy biztosan az összes izom ellazuljon.

Ezt használhatod a hanganyag előtt, ha ellazultál kapcsold be a hanganyagot. Ott is van ellazító gyakorlat amikor a figyeled a testedre irányítod és a gondolat erejével lazítod őket. Ha a kettőt együtt használom akkor szépen el szokott lazulni az egész testem.

2014. júl. 30. 13:39
 13/15 A kérdező kommentje:
azt fogom csinálni hogy a hanganyagot felrakom telefonra,és az ágyban elvégzem a gyakorlatot.Gondolom igy is jó lesz
2014. júl. 30. 14:27
 14/15 Lionkind ***** válasza:
Igen, az mindegy hogy fekve vagy ülve csinálod csak el ne aludj :). Néha megesik. Ha megérzed milyen a meditáció hanganyag nélkül is kipróbálhatod. Úgy szoktam tervezni és álmodozni, nagyon hatásos a tervezésnél ha pedig álmodozol akkor nagyon élvezetes és pihentető.
2014. júl. 30. 15:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Hogy ne írjunk itt litániákat,közben a tárgytól is eltérve akkor üzenetben írj egy facebook,vagy skype elérhetőséget hogy ott írjuk le vagy akár meg is oszthatjuk egymás tapasztalatait,és segíthetjük egymást ha gondolod
2014. júl. 30. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!