Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az elengedés módszeréről...

Zsoltikozma kérdése:

Az elengedés módszeréről tudtok nekem írni hogy hogyan is kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Olvasgattam neten róla de nem igazán értettem meg hogy hogyan is van ez

#elengedés #Elengedés módszere
2014. júl. 28. 18:26
1 2
 1/15 Lionkind ***** válasza:
Milyen elengedére gondolsz? Bűnök, harag, karma, vagy egy bizonyos személy elengedésére gondolsz?
2014. júl. 28. 21:28
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem könnyű!

Megbocsátani már tudok, de felejteni……

[link]

[link]

2014. júl. 28. 21:56
 3/15 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak írom most ezt,gátlások,félelmek,szorongás,stressz,és minden feltörekvő rossz érzés elengedésére hogy többé ne keljen küzenem velük.Na ja meg egy-két illetőt is elengednék az életemből mert idegesítenek.
2014. júl. 29. 08:55
 4/15 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak,köszönöm a könyvet,már olvasom is,de ez az elengedésről szól?
2014. júl. 29. 08:57
 5/15 Lionkind ***** válasza:

A félelmek és a gátlásokkal foglalkozni kell. Azokat le kell győzni nem pedig elengedni. A szorongást attól függ mitől félsz úgy kell kezelni. Pl ha attól félsz hogy elhagy a barátnőd és e miatt szorongsz akkor csak simán elemezni kell magadban vagy vele a kapcsolatotokat, szóval ez helyzettöl függő. Az emberek elengedése más tészta, van egy bevált módszer.

Alfába merülsz (könnyű meditatív állapot a neten találsz sok infót róla agykontroll témakörben is), vagy meditációs állapotba (a kettő hasonló csak a meditatív állapot mélyebb) és elképzeled magadat és őt egy úton. Az út kettéválik és különböző irányban megy el. Elköszöntök és ő elindul az egyik úton, te pedig a másikon.

Ez a módszer bevált egy barátomnál akit nagyon zavart egy férfi nyomulása felé.

2014. júl. 29. 15:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Amit írtál a félelmekkel és a gátlásokkal foglalkozni kell,le kell győzni azokat.Mégis hogyan tegyem meg ezt mert már olyan szinten kiújultak ezek az érzések hogy már egyre kevésbé tűröm el hogy mindig félek valamitől vagy éppen valakitől,félek hozzá szólni,hosszasan társalogni vele.Unom már hogy ugyanez van a gátlásokkal is,mintha a korlátok naponta összeszorítanának egy kis akváriumba amiből mikor kitörni próbálok azzal hogy közösségbe megyek,emberekhez,csajokhoz,akkor rögtön jönnek fel a gátlások és már is vége mindennek.Ilyen gondokat szeretnék leküzdeni elsősorban hogy ezek nélkülözésével kitudjam tolni a korlátaimat addig amíg már nem lesznek.
2014. júl. 29. 15:56
 7/15 Lionkind ***** válasza:

Értem, szóval szerintem először magadat kell rendbe szedned. Úgy jött le nekem hogy a félelmeid mindig változnak nem állandók és hogy a gátlások azért jönnek fel mert félsz hogy mit fognak gondolni rólad a többiek. Nos én úgy győztem le őket hogy eldöntöttem hogy nem érdekel mit gondolnak rólam azok akik nem fontosak számomra. Had fejtsem ki, azok az emberek akiknek a tetszését el akarod nyerni (mert erre utalnak a gátlások) őszintén szólva le se szarnak téged, engem és mindenki mást. Csak magukkal foglalkoznak. Nem tudsz minden embernek tetszeni. Légy önmagad és akkor valakinek biztos megtetszel, de ha ezer maszkot öltesz magadra akkor azok akik látnak és érdekled őket csak egy bohócnak fognak nézni. Remélem érted mire akarok kilyukadni. Akinek nem tetszel csak ignoráld. Ne foglalkozz velük.

Magadat szedd rendbe azt ajánlottam. Ezt úgy tudod megtenni hogy leülsz és elgondolkodsz azokon a dolgokon amik igazán számítanak. Pl ki vagyok én, mi a célom rövid és hosszú távon, hogyan tudom megvalósítani, mi számít az életemben stb...

Meditálj az nagyon nyugtató hatású és a stressztől megszabadít, ha meditatív állapotba gondolkodsz a dolgaidon akkor sokkal jobban átlátod és sokkal könyebben tudsz megoldást találni a gondjaidra. És még boldogít is a nyugalom, vagy ha pozitív dolgokra meditálsz az nagyon kellemes érzés.

Ha sikerül levenned a maszkokat amiket hordol és önmagad leszel akkor biztos vagyok benne hogy megtalálod azt a csajt akinek tetszel és ő is tetszik neked. Nem olyanokra gondolok akik kur**skodnak a szó átvitt értelmében hanem a normális fajtából. Hidd el nekem jobbak azok mint bármilyen kiöltözött kifestett diszkós cicababa aki csak a pénzed és a farkad foga szívni.

2014. júl. 29. 17:14
 8/15 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy van ahogyan leírtad az első részben is.Meg az akaraterőmmel is gond van mert ha úgy érzem hogy nekem most pl: rajzolnom,vagy biciklit javítani vagy bármi más tevékenységet kellene avagy egy kicsit is szeretném azt elvégezni,akkor egy pontig eljutok aztán vége mindennek,az akaraterőm elhagy én meg már nem is bírok foglalkozni azzal a dologgal.
2014. júl. 30. 11:53
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen,az említett agykontroll az sokat segítene nekem,tervben van az hogy a jövőben elvégzem az agykontroll tanfolyamot,de jelen helyzetemben nem tudok elmenni egy tanfolyamra,de a jövőben biztos hogy elmegyek,először is jó volna elkezdenem valahol a meditálást,hogy pozitív gondolatokra serkentsem az agyamat,hogy elengedjem a rosszakat,ehhez lenne szükségem egy hanganyagra vagy videóra ahol eltudok indulni és gyakorlással letudok menni alfa szintre,ha tudnál egy linket küldeni azt megköszönném.
2014. júl. 30. 12:06
 10/15 Lionkind ***** válasza:

Ha kell Jose Silva könyvét (ő az agykontroll kifejlesztője) el tudom küldeni pdf-ben. Itt az agykontroll alapgyakorlat amit én is néha használok.

https://www.youtube.com/watch?v=jfOahkMfXOY

A youtubon sok a meditációs hanganyag válaszd ki melyik tetszik neked a legjobban.

Ha meditálni szeretnél vezetés nélkül (én ezt szeretem mert ha hanganyagot hallgatok akkor az irányít én meg szeretem a szabadságot) akkor csak simán ülj le lazítsd el a tested és figyel belülre, a lélegzetedre a szívedre vagy valami szép gondolatra (egy szép mezőn ülsz egy lánnyal aki tetszik) vagy bármit amitől boldognak érzed magad.

De a meditáció sokkal mélyebb szintjeire is el lehet jutni bár nehéz a dolog de megéri. Én ezzel foglalkozom mostanában.

2014. júl. 30. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!