Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy életünk van és aztán vége...

Egy életünk van és aztán vége mindennek?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek a haláltól. Más is így van ezzel?
2014. júl. 22. 09:06
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Meg attól is félek, hogy a koporsóban felébrednék és nem tudnék mit tenni mert a föld alatt vagyok. :S
2014. júl. 22. 09:07
 2/23 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha meghalsz, akkor már nem tudsz félni sem, és mivel nem látsz a jövőbe, haldoklóként sem tudhatod biztos, hogy épp haldokolsz-e. A halál pedig nem tud tudatosulni benned, hiszen ha meghaltál, már nem működik a tudatod.

Szóval felesleges ezen aggódni :)

2014. júl. 22. 09:15
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

"Non omnis moriur" ("Nem halok meg egészen") - írta a latin költő.

Kétszer hal meg az ember:

- amikor eltemetik és

- végleg akkor, amikor elfeledik.

2014. júl. 22. 09:21
 4/23 anonim ***** válasza:

írj egy végrendelete hogy hamvasszanak akkor nem ébredsz fel egy koporsóban

én egyébként ennek a koporsós történetnek a mélyére mennék lehet hogy ez a félelem oka

2014. júl. 22. 10:16
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
a fizikai tested nem tud felébredni. "Porból lettünk porrá leszünk" A lelked viszont tovább él valahol máshol vagy egy jó helyen vagy egy rossz helyen, valakik ezt pokolnak v mennynek hívják, attól függ hogy éltél a világban.
2014. júl. 22. 10:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt már rá példa hogy valaki koporsóban ébredt...

olvass utána a tetszhalálnak !

2014. júl. 22. 10:36
 7/23 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül ezzel. Sajnos amit az elme nem tud felfogni attól retteg. Én is rettegek és mindig feleszmélek, hogy van jóesetben szaros 60 évünk abból a negyedét leéltem ami túlzás , mert a mai emberek életét túlzás életnek nevezni, mindenki csak beszűkült látókörrel rendelkezik kinézetrő, hogy mások mit gondolnak róluk vagy hogy milyen új ruhát vegyenek és aztán meghalnak. Az élet nem ez szerintem és olyan hulladék emberek által kitalált dolgok miatt ,mint pl a pénz soha nem ismerjük meg az igazi élet lényegét.

Én szabályszerűen bele tudok betegedni, hogy soha nem fogom megtapasztalni hogy milyen bolygón élek , hisz max a 100 km-es körzetemben tudok mozogni és ez számomra a legrosszabb.

Na meg az is hogy nem hihetek az utolsó menstvárban a reinkarnációban, hisz mi lesz az után, hogy a Nap mint csillag majd " meghal" és felrobban?

Vagyis tudom mi lesz vagy feketelyuk vagy sima törmelék , de lényegtelen, mert minden bolygó megsemmisül akkor és nem lennék abban az időben semmilyen élőlény helyében.

2014. júl. 22. 10:40
 8/23 anonim ***** válasza:
Igen, más is fél tőle azért találnak ki ilyen hülyeségeket. Néha fáj az igazság.
2014. júl. 22. 10:44
 9/23 anonim válasza:
Én is rettegek a haláltól. Valahogy nem tudok beletörődni, hogy itt vagyok 20 évesen, 1-2 év és dolgozni fogok a megélhetésért jó sokáig, aztán öreg leszek és tömöm magamba a gyógyszereket, végül nyűgként az esetleges családom nyakán, vagy ami még rosszabb, teljesen egyedül meghalok és ennyi. Legszívesebben elvonulnék valahova és életem hátralévő részében meditálnék:D
2014. júl. 22. 11:45
 10/23 anonim válasza:

Remélem igen.(car lenne visszajönni:(( )

Csak a fájdalomtól..és a szenvedéstől,meg a félelemtől félek.

2014. júl. 22. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!