Ti mit gondoltok a halál utáni "létről"?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 02:51
1/18 anonim válasza:
Amég nem jutok oda, addig nem tudok véleményt formálni. De amúgy jó lenne. Visszajárnék, és ijesztgetném a sok nagyképű köcsög páwát.
2/18 anonim válasza:
Majd a halál után ráérsz rajta gondolkozni, addig is foglalkozz inkább az élettel.
3/18 Rere13 válasza:
igaz tényleg az élettel foglalkozz , de szerintem két dolog lehet
1.,újraszületsz
2.,itt maradsz látsz hallasz mindent csak téged nem látnak hallanak
5/18 anonim válasza:
A mostani életünk, csak egy ugródeszka, a másik világba. Van, és létezik, de sokan nem akarnak róla tudni, mondván, hogy éljél már itt! Ezen jókat tudok nevetni. Mert aki hisz benne az nem itt él? Ja hogy nem megy hányos bulikba, nem issza le magát a sárga földik, szeret segíteni a másoknak, a nőket/férfiakat nem úgy cseréli mint más az alsóneműjét. .. Aki ezeket teszi szerintem ő nem él igazán. Mert mi is az élet? Ha valaki elesett az utcán, segíteni felkellni, ha látodd, és megteheted, akkor segítesz. Így lesz tele a szív. Akkor nem kell majd önromoló dolgokat megtenni, hogy érezd hogy jól vagy, valami történik veled. Csakhát a mai világban a segítséget nyújtókba belerugnak, hogy a másik ez által is növelni tudja az egoját. Ki van fordulva a világ magából. Így érthető hogy sokan a halál utáni életről hallani sem akarnak, mert ( ha létezne), tudják mi vár rájuk. Inkább könnyebb elhitetni magaddal, és másokkal, hogy nincsen, azaz büntetlenül megtehetsz mindent. Sokakat megtévesztenek. De odaát ez már nem lesz mentség. A választás mindenkinek adott, hogy mit választ. Ez az élet értelme, hogy a nagy küzdelem, esetleges nagy pofonok után, mit választ az ember, melyiket a két útból.Mindenki maga dönti el.Aztán meg lesz mindenki ítélve, hogyan is élt itt a földön. Ezt megint csak sokan nem akarják hallani. Mindenki maga dönti el, hogy a sok hangból, melyiket hallja meg, és melyiket követi.
6/18 anonim válasza:
Nem vicc, amit írok!
Én meg fogom tudni, ha van halál utáni lét, de aki hisz benne, soha nem tudja meg, hogy nincs!
7/18 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ,,halál utáni élet" nem létezik csak egy lét van az pedig az élet, ha meghalsz, akkor valóban "meghalsz", mivel biológiai lények vagyunk.
9/18 anonim válasza:
Hat szerintem mindenki maga dönti el hogy szeretne e ezekben hinni. Mert sokaknak szüksége van rá hogy gyakoroljon valamilyen vallást és higgye hogy valami felsőbb hatalom aki megsegíti mindenben. Én személy szerint sem a vallásban sem az ezotériában nem hiszek. De nem gondolnám hogy ateista vagyok mert senkit nem ítélek meg az alapján hogy hisz e ezekben vagy nem, mivel neki ez erőt ad. Csak sajnos nálam a józan ész erősebb.
10/18 anonim válasza:
A halállal megszűnik létezni minden, tetszik, nem tetszik, ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!