Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Veletek volt...

Mit gondoltok? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Az apai nagymamám egész életében utált engem. 4 éves koromtól nem tartottuk a kapcsolatot és még az utcán sem fogadta a köszönésemet egyszer sem. Utcán mindig úgy ment el mellettem mint egy idegen. Két hete egyik éjjel azt álmodtam, hogy a lakásajtómon kopogtat, hogy szeretné rendezni a családi kapcsolatokat. Ennyi az összes amire amlékszem az álmomból. Két nappal később délelőtt apám, hívott telefonon, hogy a szomszédtól tudta meg, hogy meghalt. Azon az éjjelen amikor vele álmodtam.

Ez csak véletlen? Vagy mi lehet ez? Eléggé érzékeny vagyok a családi halálozásokra, mert idáig akik körülöttem meghaltak, azok halálát mind megéreztem.

Ez mitől lehet? Lehet, hogy csak szimplán bolond vagyok?

20F

2013. jan. 10. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy rokonommal volt hasonló.

Én hiszek az ilyesmiben, szerintem így üzent.

Hiszem, hogy akkor világosulunk meg igazán, mikor itthagyjuk ezt a világot. Azt gondolom, hogy megbánta azt, ahogy bánt veled, mert mostmár tudja hogy mit és hogy kellett volna.

2013. jan. 10. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy így akart üzenni, csak akárkinek erről beszéltem mindenki őrültnek és idiótának nézett. Furcsa dolog ez velem kapcsolatban mért én már évek óta több nem normális dolgot is látok és érzek és ezért engem a családban mindenki dilisnek néz.
2013. jan. 10. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is megérzem a csalàdomban,vagy közeli hozzàtartozóim halàlàt,de nàllam csak ennyi.Àllomban lévö " fogas" dolog ,mindíg bejön.

Ha azt àlmodom,hogy kiesik vagy csonkra törik a fogam,akkor mindig meghal valaki akit ismerek.Ilyenkor mindíg jàr az agyam,hogy ki lehet az. Sajnos 2 hónapin belül mindíg megtudom...Szörnyü,félelmetes érzés..:-((.

2013. jan. 10. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az első, aki ilyesmit mesélt. Bolond biztosan nem vagy.

Én személy szerinte szkeptikusan állok az ilyen dolgokhoz, de mindenesetre nagyon érdekes téma, és kíváncsi vagyok, kiderül-e egyszer, hogy mi az alapja.

2013. jan. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!