Mit gondoltok, lesznek olyanok, akik valami nagy őrültséget fognak csinálni emiatt a világvége mizéria miatt? Egyáltalán, mi szükség az ilyen világvége jóslatokra, ennyire unatkoznak az emberek?
Én 2000-ben még csak 14 éves voltam, és nem hittem a világvégében! Ugyan miért szűnne meg a világ, csak mert átlépjük a 2000-es évet??!?
De ez most valami más.. Nagyon rosszat érzek,
és előjelei vannak. Ti nem tapasztaltatok semmit körülöttetek??!?
Én nem vagyok szkeptikus és nekem is szoktak lenni megérzéseim, amik 99%-ban be is válnak, de most az ég világon semmi jelentős dolog közeledtét nem érzem.Szerintem aki fél, meg rosszat érez, azok azért érzik ezt most, mert ezzel a világvége jövendöléssel egymást paráztatják az emberek.És sokaknak előbb-utóbb sikerül bogarat ültetni a fülébe.
De ha már ilyen jövendölésekről van szó, akkor én az összes közül még a Biblia próféciáiban hiszek leginkább.De ott az van írva, hogy senki nem ismerheti azt az órát, mikor a "világvége" beköszönt.Nem fogjuk előre tudni, teljesen váratlanul jön majd(ha jön).Szóval, akkor logikus, hogy nem Dec. 21.-én lesz.
aki azt érzi h lesz vmi rossz
keress fel vmi agydokit
ne minket boldogíts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!