Én amennyit leéltem az életemből azokra a tapasztaltra hagyatkozva mondom, hogy az életnek nincs értelme azonkívül, hogy sajátodnak adsz valamilyen értelmet.
2014. júl. 10. 18:26
12/26 anonim válasza:
az élet "értelme", hogy személyes kapcsolatod legyen Istennel.
Jézus az Út (nélküle nincs út) az Igazság (rajta kívül nincs igazság) és az Élet (ő nélküle nincs élet, csak kiüresedett létezés)
2014. júl. 12. 17:41
13/26 anonim válasza:
Van, de mindenki magának találja meg.
2014. júl. 12. 21:23
14/26 anonim válasza:
milyen az a "nevenincs vallás?"
2014. júl. 21. 00:41
15/26 anonim válasza:
A faj fenntartás és az egyéni szükségletek kielégítése.
2014. júl. 22. 10:25
16/26 anonim válasza:
előző! szerencse h tévedsz.... (nagyon szar értelem lenne az, ha az lenne)
2014. júl. 22. 12:17
17/26 anonim válasza:
Igen, akkor most azonnal főbe is lőhetné magát.
Semmit nem veszítene.
2014. júl. 22. 16:46
18/26 anonim válasza:
Isten nem azért teremtett meg, hogy boldogtalan légy.. az már másik dolog, ha nem hallod meg a szavát és tönkreteszed az életed. Ha nem Istennek élsz és nem végzed az ő általa megadott feladatodat az életben, sosem fogsz értelmet találni, sosem fogod megtalálni a helyed az életben. Meg fogsz keseredni.. ezt akarod? Isten csak jót akar neked, mert szeret téged. Neked csak annyi a dolgot, hogy Őt kövesd, a többi már jönni fog magától. A sok áldás az életedben és a boldogság. Isten meg fogja ezt hálálni és kárpótolni fog mindazért, amit elveszítettél.
2014. júl. 28. 16:49
19/26 anonim válasza:
előzőnek van 100%-ban igaza.
2014. júl. 28. 17:48
20/26 anonim válasza:
A 3D-világ megtapasztalása kegyelem a lélek számára,megtapasztalás,tanulás.
Én értelmezésem szerint a megváltási terv teljesítése csak az első lépcsőfok a lélek számára.
Megtörténik a végítélet ,a Bárány menyegzője.
Bárány= Jézus
Mennyasszony = a megváltott lelkek
Nem gondolom,hogy az örökké valóságban ,csak hallgatjuk az égi zenét,dicsőítjük az angyalokkal Isten és ennyi. Szerintem ez még csak a kezdet , innétől lesz csak igazán izgalmas kaland,fejlődés a lélek számára, az emberiség Istenné,teremtő társává válása az Egy társaként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!