Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az érdekelne, hogy, hogy...

Az érdekelne, hogy, hogy tudnék meggyógyítani valakit? /Többi lent/

Figyelt kérdés
A macskámnak dupla rákot diagnosztizáltak, a mája a tüdejében van és ha megműtenénk emiatt akkor ott maradna a műtőasztalon... Több filmet is láttam ilyen gyógyításról, + agykontroll, najapi stb. És olyan válaszokat várnék akik megtudnák mondani hogy próbáljam meggyógyítani. Trollok légyszíves kíméljetek, nagyon fontos számomra és nem szeretném hogy ebből viccet csináljatok...

2014. jún. 24. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami történt a cicáddal és veled. Én is májusban altattam el a kedvencemet és nagyon nehéz döntés volt, de tudtam, hogy azt kell néznem számára mi a legjobb mert ő korlátozottan tud velem kommunikálni arról hogy hogyan érzi magát..ha ránézek egy képre róla azonnal eszembe jut a pillanat ahogy megkapta az injekciót vagy hogy a kezemben tartottam és nagyon rosszul érzem magam. Szóval biztos neked is rossz lesz egy ideig, de már nem először estem túl ilyesmin, sőt nem másodjára, szóval tudom hogy lassanként mosolyogva fogok visszagondolni rá, nem sírva. Biztosan te is átjutsz rajta és könnyebb lesz.
2014. jún. 25. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyébként érdekes a kötődésünk az állatokhoz. Volt egy egerem akiről kiderült hogy daganata van. Hétvégi nap volt, délelőtt megbeszéltük az orvossal, hogy műtéttel megpróbáljuk helyrehozni. De még aznap délután nagyon rosszul lett, iszonyatosan kiborultam, tudtam, hogy nem kaptunk elég időt a műtétre, tudtam, hogy itt a vége, csak az volt kérdés hogy mikor. Ha lehetett volna azonnal elaltattam volna, láttam mennyire szenved, de ugye hétvégén az állatorvos kevés ideig elérhető. Láttam, hogy mennyire, szenved és nagyon kiakadtam, iszonyatos dühöt éreztem magamban, hogy ilyen szerencsétlenek vagyunk és egyszer csak azon kaptam magam, hogy valami magasabbrendű felé irányítom a dühömet, pár percig mondogattam, hogy ki az akinek joga van ilyen szenvedésre ítélni valakit, itt fog szenvedni szegénykém reggelig, és ez lenne a szerencsés eset, a rágcsálóknak néha napokig is tarthat hogy elmenjenek, kinek van joga ezt tenni, hogy nem adott esélyt nekünk vagy időt, hogy megpróbáljuk meggyógyítani, akinek ehhez joga van az most szépen ölje meg azonnal vagy vegye el a fájdalmát és hadd vihessen műteni. De olyan érzelmi hullámzásban voltam amilyet még sose éreztem magamban. És nem fogjátok elhinni. De egy perc múlva a kisegérkém aki lábra se bírt állni előtte jó ideig elfutott a ketrecéig, felugrott az ajtóhoz, onnan visszafordult egy másodpercre hozzám, egyenesen a szemembe nézett (!), majd lefutott az alsó emeletre, ugrott egyet és meghalt egy másodperc alatt...

Mindenre tisztán emlékszem, semmit nem ferdítek a dologban és persze lehet hogy egy hatalmas véletlen volt, de életemben nem éreztem ilyen megkönnyebbülést. Sosem..hogy nem kell látnom egész éjszaka szenvedni..komolyan mondom gyászomban szinte örültem.

Nagyon különleges személyiségű egérke volt egyébként.

2014. jún. 25. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Direkt nem Istent írtam, nem igazán vagyok hívő, meg annyira ki voltam akadva, hogy nem tudtam kihez beszélek ez valami ösztönféle volt. Nem akarok én ebbe belemagyarázni semmit sem, csak elakartam mesélni mert valamennyire idekapcsolódik és még nem meséltem senkinek.
2014. jún. 25. 13:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:s És részvétem azoknak akikkel ez történt:c Az első 4 órában teljesen kiborultam és nem bírtam abbahagyni a sírást, a vége felé kezdtem már kicsit megnyugodni.

Mindig amikor kimegyek a kertbe őt várom hátha megjelenik... Gondolom ez természetes amikor valaki elveszít számára fontos egyént..:s

2014. jún. 25. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!