Titeket milyen téma érdekelne egy ezoterikus honlapon? Mitől válna hitelessé számotokra az oldal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég írtam ki egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy indítani szeretnék egy ilyen jellegű honlapot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__3..
Nos, a kérdésem feltéve: szerintetek mi az, ami egy ezoterikus oldalra vonzza az embereket, amitől titeket is érdekelne? Mint írtam, horoszkópokat meg jósdákat nem tervezek, de ezen kívül mi az, ami napi szinten felhívja a figyelmet?
2013. jan. 7. 22:28
1/5 anonim válasza:
meditáció, csodák amik emberekkel történnek, önbizealom növelő megerősítések, a vonzás törvénye, a pénz, megnyugtató zenék és pozitív zenék, képek pozitív mondanivalóval...
4/5 Lilith1994 válasza:
Természet feletti lények és észlelés, ez engem nagyon is érdekelne. Szellem járta helyek illetve szellemek, kísértetek, mágia. Minden jöhet csak ne legyen gagyi oldal. ha kész akkor majd légy szíves és linkeld be ide. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmik mindenképpen szerepelni fognak az oldalon :)
2013. jan. 8. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!