Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha 21-én 3 napra elmegy az...

Ha 21-én 3 napra elmegy az áram, lesz GYK? Nem fog hiányozni az oldal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel ez a fajta dolog bejön és nullsíkba lépünk, nem lesz áram 3 napig, ekkor mi lsez ? Nem tudjuk mondani a szkeptikusoknak hogy na ugye !! Ez a baj. Majd gondoljatok ránk, akik megmonták már egy évvel előtte.

Fog tartalékról menni a fórum ? A laptopod feltőltötted csurig erre az időre ? Nem fog hiányozni ez a remek oldal? Mennyit gondolsz majd ránk?

2012. dec. 4. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Tartalékról? Milyen tartalékról menne az oldal?

Másrészt tanulj meg helyesen írni, pattanásos, elhanyagolt kiskamasz...

Rád azért gondolnék maximum, hogy hátha elraboltak már az idegenek és nem hoznak vissza soha többé.

2012. dec. 4. 20:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Nincsen akkora szerencséd ! Már kötöttem háttérmegállapodásokat, le van vajazva minden :D
2012. dec. 4. 20:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Én akkor is írni fogok kérdéseket, erre varjál gombot !
2012. dec. 4. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Na jó, most komolyan, a moderátorok bekötözött szemmel ülnek a monitorok előtt, a kérdező egy unatkozó moderátor vagy csak ennyire nem akarják kitörölni ezt a szerencsétlent?

EGYSZER írtam ki egy kérdést az olimpia idején, akkor, amikor David Icke jósolta meg, hogy 4-én vagy mikor leszállnak a zufók.

Ezzel kapcsolatosan kiírtam egy kérdést, pár órán belül törölték és figyelmeztettek, hogy ne szórakozzak.

Ez a hülye hetek óta idiótáskodik itt, őt miért nem figyelmezteti senki?

2012. dec. 4. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Hiányozna, mert akkor folynának az igazi nagy szócsaták és ha nincs áram akkor ezek elmaradnak.
2012. dec. 4. 20:53
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy mi a bajod, a David Ickeos téma miatt lehet vagy mert kötekedtél. Ez a kérdésem értelmes és aktuális.

És igen, fel lesz tőltve a laptopom és ha lesz kedvem és kérdésem akkor használni fogom ezt a kiváló oldalt arra hogy információt cseréljünk. Nektek is mondom hogy ha gép közelébe kerültök ezt az oldalt kell keresni

2012. dec. 4. 20:55
 7/13 A kérdező kommentje:

"Hiányozna, mert akkor folynának az igazi nagy szócsaták és ha nincs áram akkor ezek elmaradnak."

Ez igaz !

2012. dec. 4. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Én már most is ellenkező síkon mozgok és van gyik is, hogy Ti hogy írtok, nem tudom..
2012. dec. 4. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a laptop feltöltéssel csak az a baj,hogy elvileg ebben a 3 napban az áram megszűnik létezni.Vagyis hiába töltenéd fel akkor sem érne semmit.Ha mégis működne akkor az internetet majd szülöd magadnak?Mert gondolom az internetes adatforgalomhoz is szükség van áramra.
2012. dec. 4. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Én bírom Anorexiást! Na erre varrjatok gombot! (Idézet a mestertől)

Szerintem vagy ne törődjetek vele, vagy adjatok valami szellemes választ! :) (Itt most nem az ezotériával kapcsolatos szellemre gondoltam)

2012. dec. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!