Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha 21-én 3 napra elmegy az...

Ha 21-én 3 napra elmegy az áram, lesz GYK? Nem fog hiányozni az oldal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel ez a fajta dolog bejön és nullsíkba lépünk, nem lesz áram 3 napig, ekkor mi lsez ? Nem tudjuk mondani a szkeptikusoknak hogy na ugye !! Ez a baj. Majd gondoljatok ránk, akik megmonták már egy évvel előtte.

Fog tartalékról menni a fórum ? A laptopod feltőltötted csurig erre az időre ? Nem fog hiányozni ez a remek oldal? Mennyit gondolsz majd ránk?

2012. dec. 4. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne már, akkor nem tudok rukkolázni!
2012. dec. 5. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:

nos a tervem a kŐvetkező: 20.-án lépek be utoljára az oldalra majd net nélkül várom ki az álitolagos világvége napját.majd a rá kővetkező 22.ét és 23.-át .

24. én jelentkezem csak ujra. ha bekővetkezik a katasztrofa amugy is a net hiánya lesz a legkissebb bajod!

2012. dec. 5. 17:30
 13/13 anonim válasza:
Megszűnik az elektromos áram? Az emberi agy is elektromos impulzusokkal működik, szóval ha ez történne mindenki meghalna, ebből következik az hogy tökmind1 mit töltessz fel. Mellesleg baromság az egész dec 21 mizéria.
2012. dec. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!