Az érdekelne, hogy, hogy tudnék meggyógyítani valakit? /Többi lent/
Figyelt kérdés
A macskámnak dupla rákot diagnosztizáltak, a mája a tüdejében van és ha megműtenénk emiatt akkor ott maradna a műtőasztalon... Több filmet is láttam ilyen gyógyításról, + agykontroll, najapi stb. És olyan válaszokat várnék akik megtudnák mondani hogy próbáljam meggyógyítani. Trollok légyszíves kíméljetek, nagyon fontos számomra és nem szeretném hogy ebből viccet csináljatok...2014. jún. 24. 14:01
1/14 anonim válasza:
Én nem javaslom az ilyen technikákat, mert ezek okkult dolgok, amik által gonosz szellemekkel kerül kapcsolatba az ember. Hiába jó a szándék.
2/14 anonim válasza:
Mivel nem tudod pár nap alatt elvégezni az állatorvosit, ezért Te sehogy nem tudsz segíteni. Bízd arra, aki tud. Ha ő sem tud, akkor csak próbáld megóvni minél több szenvedéstől.
3/14 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ezt a választ várod, és őszintén sajnálom, átérzem, nálam a kutyám családtag volt, és meghalt. De ha működnének ezek a dolgok, akkor embereket is meg lehetne így gyógyítani... Ha fájdalmai vannak, jobb neki, ha elengeded. Te is egy kicsit vele fogsz halni(én utána egy évig sírva fakadtam, ha egy kutya került a közelembe), de ő nem érti , mi történik vele, nem tudod neki elmagyarázni, csak azt érti, hogy rossz, és fáj.
4/14 A kérdező kommentje:
1, válaszoló: Lehet, de nem nagy ár, azért hogy ő ne haljon meg..
2, válaszoló: Ha lenne amit ők tudnának tenni érte, akkor nem írtam volna ide
3, válaszoló: Tudom, és ha már tényleg semmit se lehet tenni és már csak szenvedni fog, akkor sajnos el is fogjuk altatni..:c
2014. jún. 24. 15:42
6/14 anonim válasza:
Menj el egy hétvégi agykontroll tanfolyamra és utána nekiállhatsz a daganatok zsugorításához, majd végleges eltüntetéséhez.
7/14 anonim válasza:
Én jártam AK tanfolyamra, ahol világosan megmondták, hogy lehetetlent az AK sem tud teljesíteni.
Elhiszem, hogy szereted a cicádat, de inkább el kéne engedni, hogy ne szenvedjen betegen. Minden más nem szeretet, hanem önzés.
Mondom magyarul: ha tényleg szereted azt a kis állatot, akkor engeded elmenni, hogy ne szenvedjen, mert ez fontosabb neked, mint a saját érzéseid, hogy hiányozni fog stb.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma vittük az orvoshoz és ő mondta hogy már enyhíteni se tudja a fájdalmát, illetve már csak a tüdeje egyharmadát tudja használni, elkellett altatni...:c
2014. jún. 24. 17:33
9/14 anonim válasza:
Persze nehéz ez. Nekem a tengerimalacomnál kellett hasonlót megélnem, és beleegyezésemet adni az altatásba, és még félév után sem hevertem ki teljesen. De egyszerűen nem volt más megoldás. Az ezotéria meg sajnos csak hamis ábrándokat kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!