Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nyilvánosan elismerték, hogy...

Nyilvánosan elismerték, hogy tudják irányítani az időjárást. A HAARP többé nem fikció, mit szólsz?

Figyelt kérdés

Ebben az esetben is, mint sok más korábbiban kiderült, hogy az összeesküvés elméletek igazak, most éppen a HAARP bizonyosodott be . Én már évek óta azt mondom, hogy az időjárás "megbolondulása" nem természetes, és eddig a legtöbb ember gúnyolódott stb, hát most kiderült nekem van igazam :-) Tessék a cikk, ami tartalmaz a bejelentésről egy videót is :

[link]

Nehéz idők járnak a szkeptikusokra :-))

2014. máj. 18. 11:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én úgy általános iskolás koromban hallottam először, hogy lehet az időjárást befolyásolni. Ez hol bizonyítja bármilyen létező összeesküvés valóságát?
2014. máj. 19. 21:45
 32/34 A kérdező kommentje:
64%-os látom mi nagyjából egy valamiről beszélünk, csak pár kisebb dologban megint félremagyarázol, de mindegy ezt betudom annak, hogy nem szeretnél alulmaradni a vitában egy lánnyal szemben .
2014. máj. 19. 21:56
 33/34 anonim ***** válasza:

Anna, ez a mániád, ez a ki győz, ki marad alul. Én arra kérlek, hogy próbáld már a tényeket nézni. Ne láss bele dolgokba plusz dolgokat, amik nem is léteznek. Egyelőre semmilyen bizonyíték nincs az összeesküvés-elméletek valódiságára.

Különben a #10-esedre való tételes reagálást a felénél abbahagytam, de majd még folytatom, csak elég időigényes volt mondatról mondatra haladni. Más dolgom is volt. De eddig semmi olyat nem írtál, ami azt bizonyítaná, hogy "nyertél". :) A legrosszabb az, hogy a nagy nyerési, győzelmi vágyadban meg lehet, hogy elsikkadsz a részletek felett. De csak azért is kiszedem belőled, hogy honnan jönnek ezek a konteók és min alapszanak :)

Szeretném már megérteni az effajta emberi gondolkodás mikéntjét :) Most ezt tanulmányozom :)

2014. máj. 20. 01:06
 34/34 anonim ***** válasza:
Szabadonébredők blog hahaha.... Ennyi marhaságot én is össze tudok írni egy blogon és etethetném a népet.....
2014. máj. 23. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!