Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nyilvánosan elismerték, hogy...

Nyilvánosan elismerték, hogy tudják irányítani az időjárást. A HAARP többé nem fikció, mit szólsz?

Figyelt kérdés

Ebben az esetben is, mint sok más korábbiban kiderült, hogy az összeesküvés elméletek igazak, most éppen a HAARP bizonyosodott be . Én már évek óta azt mondom, hogy az időjárás "megbolondulása" nem természetes, és eddig a legtöbb ember gúnyolódott stb, hát most kiderült nekem van igazam :-) Tessék a cikk, ami tartalmaz a bejelentésről egy videót is :

[link]

Nehéz idők járnak a szkeptikusokra :-))

2014. máj. 18. 11:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
#20/21# Értem akkor ezek szerint én voltam ostoba, de úgy érzem a válaszom nem teljesen haszontalan mégis le vagyok nullázva látom sok a falsz...opó, akik a piros-pacsit osztogatják, de én nem ilyen vok nem adok pirosat neeem valami mást szoktam csinálni. xD
2014. máj. 19. 17:50
 22/34 anonim ***** válasza:
#22: Teljesen felesleges és gyermeteg dolog ezen a webszájton a zöld "kezecskére" (ez is milyen gyermeteg megnevezés) és a magas százalékra utazni. Nem feltétlenül a legértelmesebb ember kapja itt a legjobb százalékokat. Ezt már észrev lehetett volna venni :) Csak utána kell gondolni, hogy kik és mivel kaphatnak nagyobb százalékokat.
2014. máj. 19. 19:33
 23/34 A kérdező kommentje:
23# Aranyos vagy hogy ezzel rám céloztál, én 48%-on vagyok, de az értelmesek közé tartozok, még Kóklerke 62%-on van és akkora troll mint a ház .
2014. máj. 19. 20:41
 24/34 anonim ***** válasza:

#24. Nem céloztam senkire. Úgy látszik a konteósok tényleg mindenbe belelátnak valamit, ami nincs is ott vagy nem is létezik. Ennyi erővel nem lehet egy mondatot sem leírni, mert te beleképzelsz valamit. Ezt úgy hívják: paranoia.

De megbeszéltük, hogy nincs sértegetés.

Kóklerkének írtam, mert nagy jelentőséget tulajdonít a %-oknak. Az ellenkezője sem lett bizonyítva, mert a kis százalékos sem jeleti, hogy értelmesebb a nagy százalékosnál. Semmit nem jelent, ez mondtam.

2014. máj. 19. 20:54
 25/34 anonim ***** válasza:
Köszi Anna ez nagyon jól esett. :D #23 engem nem nagyon érdekel a százalék, ha valóban érdekelt volna nem cseréltem volna le a régi nickemet engem csak az bosszant, hogy akármit mondok nullát kapok érte kezdem azt hinni, hogy egy nagy nulla vagyok.
2014. máj. 19. 20:56
 26/34 anonim ***** válasza:

#25: most mondtam h ne foglalkozz vele, erre foglalkozol vele, erre ment is a piros kéz, mert haszontalan volt

voltál :)

felejtsd mér el az itteni értékelgetést!

2014. máj. 19. 21:01
 27/34 A kérdező kommentje:

Kedves 64%-os !

Jó hogy újra itt vagy, te ha jól tudom ígértél nekem egy cáfolatot, nos nem feledkeztem el róla és továbbra is várom azt a bizonyos megdönthetetlen bizonyítékot (mint amire privátban már emlékeztettelek) ! :-))

2014. máj. 19. 21:05
 28/34 anonim ***** válasza:
#26 Értem akkor soha nem szabad főnök? Ej az ügynök mindig tanul valami újat most mennem kell millió kérdésre választ kell adom Isten veletek. :D
2014. máj. 19. 21:11
 29/34 anonim ***** válasza:

#10: Annának pótlólagosan, utólag, ahogy igértem, tételesen:

"Aha, hivatalosan kijelentik hogy szétszedik a HAARP kutatást és te be is kajálod . "

- Félreértés. Nem a HAARP kutatást szedik szét, hanem az alszkai objektumot. Én is rosszul fogalmaztam, az újságok alapján. A HAARP a kutatási program neve, az IRI az objektum alaszkában. Forrás: Wikipédia

"bekajálod"

-meg lehet majd nézni, hogy szétszedték vagy nem.

-ja, ti semmilyen újságnak nem hisztek, bocs.

"Van fogalmad róla mekkora előnyre tehet szert egy ország a többivel szemben ha egy ilyet kifejleszt ?"

-Milyet??????????

-Elmekontrollt antennák segítségével?

-Időjárás-kontrollt távolból?

"Te komolyan minden hivatalos hírt elhiszel, mindenféle kételkedés nélkül ? Nem hallottál még arról hogy félrevezetés ? "

-Nem hallottál még arról, hogy paranoia?

"Mivel a videóban hivatalos emberek beszélnek a HAARP-ról (tehát elismerve a létezését) így igazam lett, "

A HAARP létezését nem tagadták, nem kellett elismerni a létezését, mert nyilvánvaló volt. Tehát nem "lett" igazad, mert mindenkinek igaza volt, aki úgy tudta, hogy létezik. Nekünk is igazunk volt, mi is tudtuk, hogy létezik. Meg a hivatalok is. Nekik is igazuk volt és lett.

"mivel eddig az összes szkeptikus elvetette a HAARP létezését ."

-Az úgynevezett szkeptikusok nem vetették el a létezését, a tájékozatlanok, a hülyék, a trollok és a futóbolondok vetették el.

"Csak pár példák a korábbi kérdésemből :

>>>>"mi a rák az ?" (ez 100%-ot kapott)

-ezt egy farok írta, miért hozod fel?

>>>>"Nem kell mindent elhinni a HAARP csak egy összeesküvés semmi más.""

-Megint egy tájékozatlan és elég buta is. Minek hozod fel?

Azt sem tudja mi a kül., a összeesküvés és az össz.-elmélet közt. Buta. Fogalomzavaros.

>>>>"És ezennel megszületett még egy gyk-s fa**ság HAARP név alatt. "

-Megint egy buta tájékozatlan, felszínes fickó. Az okos szkeptikusok nem ilyenek, ezeket ne hozd fel példának!

És senkit nem érdekel hány %ot kaptak.

"(Mielőtt valaki ezekbe is belekötne, azért ezeket a válaszokat másoltam ki, mert ezek kapták a legtöbb százalékot vagyis ezek tükrözik a többség véleményét) "

A többség soxor hülye. Azt is a többvség mondta egykor h lapos a Föld.

"2. A válaszokból látszik, hogy a többségnek fogalma sem volt arról mi a HAARP "

-így van. neked van róla fogalmad?

"és amikor elmagyaráztam utána mindenki csak gúnyolódott és az összeesküvések közé sorolta ."

-te is kevered az összeesküvés-elméletet az összeesküvéssel. Fogalmi zavaraitok vannak. Nem tudjátok, mit jelentenek a szavak.

"Na most mivel hivatalos emberek beszélnek róla kiderült hogy igazam volt, ennyi . "

-Nem derült ki semmi, fogd már fel. Tudtuk, hogy létezik, el volt ismerve. A hivatalok részéről is el volt ismerve, ez egy nyilvános projekt. Abban volt igazad, hogy létezik. Az, hogy te még plusz hülyékkel is vitázol, az magánügy. Csak ne keverd a h.ülyéket a nem-konteós realistákkal, meg az okos szkeptikusokkal!

2014. máj. 19. 21:31
 30/34 anonim ***** válasza:

#27: "Jó hogy újra itt vagy,"

köszi, örülök :)

"te ha jól tudom ígértél nekem egy cáfolatot,"

-reagálást ígértem, tételesen válaszolok :)

"nos nem feledkeztem el róla"

-én sem, most van rá időm

"és továbbra is várom azt a bizonyos megdönthetetlen bizonyítékot (mint amire privátban már emlékeztettelek) ! :-))"

-Anna, fordítva ülsz a lovon :)

a bizonyítékot mi várjuk tőled és a konteósoktól, hogy mi a bizonyíték arra, hogy a HAARP elmekontrollra és/vagy időjárás-módosításra szolgál?

Nektek kell bizonyítanotok az elméleteteket arról , hogy titkos összeesküvés történt. Ezért összeesküvés-elmélet a neve. Conspiration theory, azaz konteó.

Ugye a bíroságon is a bűnt kell bebizonyítani, nem az ártatlanságot. Ne legyél már értetlen, csak ártatlan :)

2014. máj. 19. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!