Nyilvánosan elismerték, hogy tudják irányítani az időjárást. A HAARP többé nem fikció, mit szólsz?
Ebben az esetben is, mint sok más korábbiban kiderült, hogy az összeesküvés elméletek igazak, most éppen a HAARP bizonyosodott be . Én már évek óta azt mondom, hogy az időjárás "megbolondulása" nem természetes, és eddig a legtöbb ember gúnyolódott stb, hát most kiderült nekem van igazam :-) Tessék a cikk, ami tartalmaz a bejelentésről egy videót is :
Nehéz idők járnak a szkeptikusokra :-))
#24. Nem céloztam senkire. Úgy látszik a konteósok tényleg mindenbe belelátnak valamit, ami nincs is ott vagy nem is létezik. Ennyi erővel nem lehet egy mondatot sem leírni, mert te beleképzelsz valamit. Ezt úgy hívják: paranoia.
De megbeszéltük, hogy nincs sértegetés.
Kóklerkének írtam, mert nagy jelentőséget tulajdonít a %-oknak. Az ellenkezője sem lett bizonyítva, mert a kis százalékos sem jeleti, hogy értelmesebb a nagy százalékosnál. Semmit nem jelent, ez mondtam.
#25: most mondtam h ne foglalkozz vele, erre foglalkozol vele, erre ment is a piros kéz, mert haszontalan volt
voltál :)
felejtsd mér el az itteni értékelgetést!
Kedves 64%-os !
Jó hogy újra itt vagy, te ha jól tudom ígértél nekem egy cáfolatot, nos nem feledkeztem el róla és továbbra is várom azt a bizonyos megdönthetetlen bizonyítékot (mint amire privátban már emlékeztettelek) ! :-))
#10: Annának pótlólagosan, utólag, ahogy igértem, tételesen:
"Aha, hivatalosan kijelentik hogy szétszedik a HAARP kutatást és te be is kajálod . "
- Félreértés. Nem a HAARP kutatást szedik szét, hanem az alszkai objektumot. Én is rosszul fogalmaztam, az újságok alapján. A HAARP a kutatási program neve, az IRI az objektum alaszkában. Forrás: Wikipédia
"bekajálod"
-meg lehet majd nézni, hogy szétszedték vagy nem.
-ja, ti semmilyen újságnak nem hisztek, bocs.
"Van fogalmad róla mekkora előnyre tehet szert egy ország a többivel szemben ha egy ilyet kifejleszt ?"
-Milyet??????????
-Elmekontrollt antennák segítségével?
-Időjárás-kontrollt távolból?
"Te komolyan minden hivatalos hírt elhiszel, mindenféle kételkedés nélkül ? Nem hallottál még arról hogy félrevezetés ? "
-Nem hallottál még arról, hogy paranoia?
"Mivel a videóban hivatalos emberek beszélnek a HAARP-ról (tehát elismerve a létezését) így igazam lett, "
A HAARP létezését nem tagadták, nem kellett elismerni a létezését, mert nyilvánvaló volt. Tehát nem "lett" igazad, mert mindenkinek igaza volt, aki úgy tudta, hogy létezik. Nekünk is igazunk volt, mi is tudtuk, hogy létezik. Meg a hivatalok is. Nekik is igazuk volt és lett.
"mivel eddig az összes szkeptikus elvetette a HAARP létezését ."
-Az úgynevezett szkeptikusok nem vetették el a létezését, a tájékozatlanok, a hülyék, a trollok és a futóbolondok vetették el.
"Csak pár példák a korábbi kérdésemből :
>>>>"mi a rák az ?" (ez 100%-ot kapott)
-ezt egy farok írta, miért hozod fel?
>>>>"Nem kell mindent elhinni a HAARP csak egy összeesküvés semmi más.""
-Megint egy tájékozatlan és elég buta is. Minek hozod fel?
Azt sem tudja mi a kül., a összeesküvés és az össz.-elmélet közt. Buta. Fogalomzavaros.
>>>>"És ezennel megszületett még egy gyk-s fa**ság HAARP név alatt. "
-Megint egy buta tájékozatlan, felszínes fickó. Az okos szkeptikusok nem ilyenek, ezeket ne hozd fel példának!
És senkit nem érdekel hány %ot kaptak.
"(Mielőtt valaki ezekbe is belekötne, azért ezeket a válaszokat másoltam ki, mert ezek kapták a legtöbb százalékot vagyis ezek tükrözik a többség véleményét) "
A többség soxor hülye. Azt is a többvség mondta egykor h lapos a Föld.
"2. A válaszokból látszik, hogy a többségnek fogalma sem volt arról mi a HAARP "
-így van. neked van róla fogalmad?
"és amikor elmagyaráztam utána mindenki csak gúnyolódott és az összeesküvések közé sorolta ."
-te is kevered az összeesküvés-elméletet az összeesküvéssel. Fogalmi zavaraitok vannak. Nem tudjátok, mit jelentenek a szavak.
"Na most mivel hivatalos emberek beszélnek róla kiderült hogy igazam volt, ennyi . "
-Nem derült ki semmi, fogd már fel. Tudtuk, hogy létezik, el volt ismerve. A hivatalok részéről is el volt ismerve, ez egy nyilvános projekt. Abban volt igazad, hogy létezik. Az, hogy te még plusz hülyékkel is vitázol, az magánügy. Csak ne keverd a h.ülyéket a nem-konteós realistákkal, meg az okos szkeptikusokkal!
#27: "Jó hogy újra itt vagy,"
köszi, örülök :)
"te ha jól tudom ígértél nekem egy cáfolatot,"
-reagálást ígértem, tételesen válaszolok :)
"nos nem feledkeztem el róla"
-én sem, most van rá időm
"és továbbra is várom azt a bizonyos megdönthetetlen bizonyítékot (mint amire privátban már emlékeztettelek) ! :-))"
-Anna, fordítva ülsz a lovon :)
a bizonyítékot mi várjuk tőled és a konteósoktól, hogy mi a bizonyíték arra, hogy a HAARP elmekontrollra és/vagy időjárás-módosításra szolgál?
Nektek kell bizonyítanotok az elméleteteket arról , hogy titkos összeesküvés történt. Ezért összeesküvés-elmélet a neve. Conspiration theory, azaz konteó.
Ugye a bíroságon is a bűnt kell bebizonyítani, nem az ártatlanságot. Ne legyél már értetlen, csak ártatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!