Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nyilvánosan elismerték, hogy...

Nyilvánosan elismerték, hogy tudják irányítani az időjárást. A HAARP többé nem fikció, mit szólsz?

Figyelt kérdés

Ebben az esetben is, mint sok más korábbiban kiderült, hogy az összeesküvés elméletek igazak, most éppen a HAARP bizonyosodott be . Én már évek óta azt mondom, hogy az időjárás "megbolondulása" nem természetes, és eddig a legtöbb ember gúnyolódott stb, hát most kiderült nekem van igazam :-) Tessék a cikk, ami tartalmaz a bejelentésről egy videót is :

[link]

Nehéz idők járnak a szkeptikusokra :-))

2014. máj. 18. 11:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Hmm, sokat írtál, de nem baj, menjünk szép sorjában! :)

Először is: javaslom, hogy tartsuk fent a kommunikációt, és egyikünknek sem kell megsértődnie, de sértegetnie sem a másikat. Ha sorjában haladunk, el tudjuk oszlatni az esetlegesen fennálló félreértéseket, és talán az igazság is (ami odaát van) kiderülhet, legalábbis azon a szinten, amilyen információkhoz hozzá férhetünk, magyarul a hozzáférhető információk alapján.

Folytatnám azzal, hogy én eddig a HAARP témához nem szóltam hozzá, eddig soha életemben nem írtam erről semmit a neten. Hallottam róla, hogy létezik, hogy van valami. Eleve egy összeesküvéselmélet-hívőtől hallottam először. Ezután megnéztem a Wikipédián, hogy mi is ez. Kiderült, hogy nem az, amit a hívő állít róla. Ezek után a dolgot a hülyeség kategóriába helyeztem.

Nem vagyok köteles itt senkinek magyarázkodni, de akkor vegyük sorra, hogy én hívő vagyok-e vagy szkeptikus. Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit. Kategórián kívüli vagyok. Nem hiszek el mindent, amit a hivatalos szervek állítanak, de nem hiszek el mindent abból sem, amit a futóbolondok hisznek. Egyes "futóbolondok" még elég intelligensek is, de itt az ezotéria kategóriában elég sok furcsa, sajátságos hitrendszerrel, mitológiával rendelkező egyén van. Sebaj.

Egyeztetni kell a véleményeket, információkat stb. Ha ezek az emberek leírnák, hogy mégis mit miből és honnan szednek, honnan eredeztetnek, a vad-tudományos kőkemény materialista szkeptikusok (ha van ilyen) meg egy kicsivel lennének befogadóbbak, akkor talán megintcsak közelebb kerülnénk az igazsághoz.

Szóval folytatni kell a kommunikációt az oldalak, a felek közt, és akibe szorult valami intelligencia, az képes belátni a tévedését.

Én nem sorolom magamat sem a szkeptikusokhoz, sem az ezoterikusokhoz, mert a tudományosokhoz képest én túl hívő vagyok, a hívőknek meg túl szkeptikus, vagy valami hasonló. Ez olyan, mint hogy a baloldaliaknak én túl konzervatív vagyok, a konzervatívoknak meg túl liberális, ezért se bal- se jobboldalinak nem tudom magamat nevezni. Sem konzervatívnak, sem liberálisnak.

Éppen ezért jó lenne, ha felhagynál azzal, hogy belémlátsz dolgokat, amik nincsenek is, és elképzeled, hogy én olyan vagyok, mint azok, akikkel eddig itt "harcoltál" :)

Nem baj, majd eloszlatjuk a félreértéseket. (folyt. köv.)

2014. máj. 18. 19:15
 12/34 anonim ***** válasza:
Azt mondták, hogy a HAARP energiát tud küldeni az ionoszférába, azt nem hogy ezzel bármit is tudnának befolyásolni. Pont azért zárják be, mert amit lehetett már megcsinálták vele, több haszna már nincs. De az maradjon köztünk űrgyíkzsidók között.
2014. máj. 18. 20:00
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

"A HAARP többé nem fikció, mit szólsz?"

Azt eddig is tudtuk, hogy a HAARP nem fikció, tudtuk, hogy létezik. Mi ebben az újdonság?

"Nyilvánosan elismerték, hogy tudják irányítani az időjárást. "

Dehogy ismerték el. Annyit mondtak, hogy szétszedik, mert már senki sem akarja finanszírozni a túl drága tudományos kutatást. Csak az összeesküvéselmélet-hívők képzelték, hogy lehet vele módosítani az időjárást, na ez volt a fikció.

2014. máj. 18. 20:34
 14/34 A kérdező kommentje:

12# Ezzel teljesen egyetértek, csak én azt hittem hogy te anno hozzáírtál az előző kérdéshez és úgy válaszolsz . Érted, mert írtam hogy elsősorban azok válaszát várom, te pedig rögtön utána írtál egy szép hosszú levezetést . Amúgy én se vagyok annyira fanatikus, én is inkább középúton vagyok :-)

Várom a további válaszod .

2014. máj. 18. 20:35
 15/34 anonim ***** válasza:

Annácska, ez még tőleg is gyenge :(

Miért blamálod magad ilyen butaságokkal?

2014. máj. 19. 11:31
 16/34 anonim ***** válasza:
51%
Igen azt valóban beismerték, hogy a HAARP létezik, de egy szóval sem mondták, hogy befolyásolni tudják vele az időjárást csak azt, hogy szétszedik, mert nem akarják tovább finanszírozni. Szerintem azért nem finanszírozzák tovább, mert nem hozta meg a kívánt eredményeket.
2014. máj. 19. 12:01
 17/34 anonim ***** válasza:
#17: nem most ismerték el, hogy létezik, sosem tagadta senki, hogy a HAARP létezik. Csak azt a sok butaságot tagadták, amit ráaggattak a konteós barátaink erre az amúgy nyilvánosan látogatható "szupertitkos" kísérleti telepre.
2014. máj. 19. 15:15
 18/34 anonim ***** válasza:
17%
#18 Bevallom nem sokat tudok erről csak nemrég olvastam róla, hogy hivatalosan is elismerték a HAARP létezését. Tehát eddig nem hivatalosan létezett? Csak azt irtam, amit olvastam róla.
2014. máj. 19. 15:30
 19/34 anonim ***** válasza:

#18: akkor rossz helyeken olvastad :D

A HAARP soha nem volt titkos. Egy nyilvános, nyílt kutatóintézet. A szó szoros értelmében besétálhatsz a saját lábadon, szívesen fogadnak és körbevezetnek.

2014. máj. 19. 17:36
 20/34 anonim ***** válasza:
mármint #19, na.
2014. máj. 19. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!